Sposób przygotowania:
Domowe tortille
Kapustę myjemy i suszamy, drobno kroimy. Marchew ścieramy na tarce. Solimy i dodajemy cukier. Odstawiamy na chwilę. Kukurydzę osączamy. Oczyszczoną paprykę kroimy w kostkę. Cebulę kroimy w drobną kostkę.
Majonez łączymy z jogurtem i i czosnkiem granulowanym.
Mięso kroimy, powinno być dobrze ciepłe. Tortille podgrzewamy na suchej patelni z oby stron.
Smarujemy sosem barbeque, dodajemy warzywa i mięso, polewamy sosem czosnkowym. Zawijamy, najlepiej w folii aluminiowej.
Smacznego
Majonez łączymy z jogurtem i i czosnkiem granulowanym.
Mięso kroimy, powinno być dobrze ciepłe. Tortille podgrzewamy na suchej patelni z oby stron.
Smarujemy sosem barbeque, dodajemy warzywa i mięso, polewamy sosem czosnkowym. Zawijamy, najlepiej w folii aluminiowej.
Smacznego