Sposób przygotowania:
Fantazja ananasowa
Krem - zagotować 2 szlanki soku ananasowego. Do jednej szklanki dodać 2 budynie + 4 żółtka wszystko zmiksować i dodać do gotującego się soku, następnie do tego wsypać 2 suche galaretki i wszystko chwilę miksować (uwaga bo lubi się przypalać!). Następnie należy to ochłodzić i tez co chwilę miksować. Wystudzony budyń dodać do ubitej śmietany, a na koniec dać zmiksowane ananasy z 2 puszek - wszystko wymieszać. Biszkopt przekroić na pół, wlać 3/4 masy na to dać drugą połowę biszkoptu resztę masy wlać na wierzch rozprowadzić i posypać kokosem i wstawić do lodówki.
evita0007
ginta
Ale śmieszne zwykła pomyłka
Netka
Nie denerwuj się ginta,jak zobaczyłam wczoraj przepis na pizze opatrzony tymi zdjęciami na ciasto to po prostu strasznie mnie to rozbawiło,byłam pewna,ze to pomyłka no ale dosyć zabawna:D Czekamy w takim razie na pizze z odpowiednimi zdjęciami:)