Sposób przygotowania:
Fasola ze smażoną kiełbaską
Fasolkę dokładnie płuczemy. Zalewamy wodą i odstawiamy na noc.
Kiełbaskę kroimy i smażymy na rozgrzanej patelni.
Przygotowaną fasolkę zalewamy wodą, dodajemy vegetę i gotujemy.
Następnie dodajemy usmażoną kiełbaskę, doprowadzamy do wrzenia i gotujemy na wolnym ogniu do miękkości.
Następnie dodajemy 2 łyżki przecieru. Jak zacznie się gotować zagęszczamy zawiesiną i doprawiamy do smaku.
Kiełbaskę kroimy i smażymy na rozgrzanej patelni.
Przygotowaną fasolkę zalewamy wodą, dodajemy vegetę i gotujemy.
Następnie dodajemy usmażoną kiełbaskę, doprowadzamy do wrzenia i gotujemy na wolnym ogniu do miękkości.
Następnie dodajemy 2 łyżki przecieru. Jak zacznie się gotować zagęszczamy zawiesiną i doprawiamy do smaku.