agabi22

agabi22

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 523]

Fasolka szparagowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

fasolka pasuje do każdego obiadu

Fasolka szparagowa Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Fasolka szparagowa

 

Sposób przygotowania:

Fasolka szparagowa
fasolkę obieramy - odcinamy końcówki, myjemy. gotujemy w osolonej wodzie, ok 20 minut. jeżeli będziemy gotować zbyt długo fasolka straci wszystkie witaminy. odcedzamy. w rondelku rozpuszczamy masło, dodajemy bułkę tarta i energicznie mieszamy, przekładamy fasolke, jeszcze chwilkę podgrzewamy.

Smacznego:)
Fasolka szparagowa
fasolka szparagowa pasuje prawie do każdego obiadu, u mnie minimum 2 razy w tygodniu:)