Gosia123

Gosia123

Kucharz
[Przepisów: 10]

Fasolka z koperkiem i czosnkiem

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Fasolka szparagowa do obiadu nie zawsze musi być z bułką tartą.

Fasolka z koperkiem i czosnkiem

Składniki:

Fasolka z koperkiem i czosnkiem

 

Sposób przygotowania:

Fasolka z koperkiem i czosnkiem
Fasolkę szparagową umyć, odciąć końce, pokroić na mniejsze kawałki. Ugotować w osolonej wodzie. Gdy fasolka będzie miękka, odcedzić. Na patelni rozpuścić masło, dodać fasolkę szparagową, podsmażyć. Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę, dodać do fasolki. Koperek umyć, osuszyć, posiekać. Dodać do fasolki wymieszać. Podawać gorące do obiadu. Smacznego!

Tagi:

fasolka