lewasana

lewasana

Kucharz
[Przepisów: 3]

faszerowana papryka

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Majeranek i czosnek dodając do farszu dodaje to smaku i aromatu

faszerowana papryka

Składniki:

faszerowana papryka

 

  • 6papryk
  • 0,5kg,pieczarek
  • 2 marchewki
  • 2 cebule
  • pieprz sól majeranek
  • 0,5g.mięsa mielonego
  • czosnek granulowany
  • przecier pomidorowy
  • 6 plasterków sera

Sposób przygotowania:

faszerowana papryka
odkroić czapoeczki papryki opróżnić środek. mięso mielone podsmażyć z marchewką,cebulą i pieczarką dodając do smaku pieprz sól majeranek czosnek podsmażać ok.15 min dodać przecier pomidorowy.gotowy farsz włożyć do oczyszczonych papryk i piec w piekarniku 90 min.po tym czasie położyć na góre papryki ser i piec do jego roztopienia.

Tagi:

sery ser papryka