Sposób przygotowania:
Faszerowane jaja
Jaja faszerowane - sposób przygotowania:
Jaja należy gotować na twardo przez ok. 10 minut w posolonej wodzie. Gdy się ugotują trzeba je wystudzić, obrać, przekroić na pół. Na patelni rozpuścić masło, dodać do niego rozdrobnione mięso. Wystudzone mięso zmiel w maszynce, dodaj majonez i posiekaną pietruszkę. Dokładnie mieszaj do momentu powstania pasty. Z jajek wyłóż żółtko i na jego miejsce nałóż pastę. Można udekorować je listkami pietruszki.
Jaja należy gotować na twardo przez ok. 10 minut w posolonej wodzie. Gdy się ugotują trzeba je wystudzić, obrać, przekroić na pół. Na patelni rozpuścić masło, dodać do niego rozdrobnione mięso. Wystudzone mięso zmiel w maszynce, dodaj majonez i posiekaną pietruszkę. Dokładnie mieszaj do momentu powstania pasty. Z jajek wyłóż żółtko i na jego miejsce nałóż pastę. Można udekorować je listkami pietruszki.