Sposób przygotowania:
Faszerowane jajka
Jajka wkładamy do zimnej wody, wsypujemy łyżeczkę soli i gotujemy 8 minut. Następnie wyjmujemy, studzimy i obieramy. Przekrawamy na pół.
2 Żółtka wyjmujemy, 4 wkładamy do miski, rozdrabniamy. Wsypujemy szynkę i zieleninę. Mieszamy z musztardą i majonezem. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą. Faszerujemy białka. 3. Chleb rozdrabniamy na okruszki, posypujemy jajka. Skrapiamy oliwą. Rozgrzewamy grill piekarnika i podpiekamy jajka, aż chleb się przyru-mieni. Tymianek myjemy, osuszamy i obrywamy listki.Następnie jajka łądnie wykładamy na talerz i dekorujemy
2 Żółtka wyjmujemy, 4 wkładamy do miski, rozdrabniamy. Wsypujemy szynkę i zieleninę. Mieszamy z musztardą i majonezem. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą. Faszerujemy białka. 3. Chleb rozdrabniamy na okruszki, posypujemy jajka. Skrapiamy oliwą. Rozgrzewamy grill piekarnika i podpiekamy jajka, aż chleb się przyru-mieni. Tymianek myjemy, osuszamy i obrywamy listki.Następnie jajka łądnie wykładamy na talerz i dekorujemy