kkwiatuszeekk

kkwiatuszeekk

Szef Kuchni
[Przepisów: 76]

faszerowane jajka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

to pyszne i bardzo łatwe faszerowane jajka

faszerowane jajka

Składniki:

faszerowane jajka

 

  • jajka, pieczarki, cebula, sól ,pieprz, vegeta, majonez

Sposób przygotowania:

faszerowane jajka
gotujemy jaja na twardo następnie przekrajany i wyjmujemy żółtka, pieczarki kroimy bardzo drobno to samo robimy z cebulą wrzucamy na patelnie i smażymy, wystudzone żółtka mieszamy wraz z pieczarkami i cebulką dodając 1 łyżkę majonezu tak by powstała jednolita masa, farsz nakładamy do jajek , na wierzch możemy przystroić łyżeczką majonezu lub np. ogórkiem

Tagi:

jajko jajka