Ma-Gosia

Ma-Gosia

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 131]

Feta z grilla

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 12

Coś dla wielbicieli sera feta.

Feta z grilla

Składniki:

Feta z grilla

 

  • 1 opakowanie sera feta;
  • 1 – 2 cebule;
  • 1 – 2 pomidory;
  • Oliwa;
  • Ziarenka Smaku WINIARY;

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Feta z grilla
Ser pokroić na plastry o grubości 1 cm, pomidor sparzyć i obrać ze skórki.
Na wysmarowanej tłuszczem folii aluminiowej położyć ser obłożony 3 krążkami cebuli na przemian z 4 plasterkami pomidora. Posypać Ziarenkami Smaku WINIARY. Złożyć folię aluminiową w formie łódki i zamknąć szczelnie. Piec 5 – 7 min na średnio nagrzanym grillu.

Tagi:

sery ser