Sposób przygotowania:
Fitt spaghettii
Paprykę, wraz z cebulą kroję w kostkę, na patelnię wylewam małą łyżeczkę oliwy z oliwek, podsmażam warzywa przez 7minut, aż będą na pół miękkie.
Do podsmażonych warzyw dodaję nasze mięso mielone z indyka, dodaję sól i pieprz do smaku, wszystko zaczynam razem dusić przez 20minut.
Gdy mięso się dusi do garnka wstawiam wodę, solę ją łyżeczką soli morskiej, czekam do zagotowania następnie wrzucam makaron i gotuję wg zaleceń producenta al dente!
Do gotowego mięsa dodaję przecier pomidorowy i gotuję jeszcze przez 3 minuty, smacznego!
Do podsmażonych warzyw dodaję nasze mięso mielone z indyka, dodaję sól i pieprz do smaku, wszystko zaczynam razem dusić przez 20minut.
Gdy mięso się dusi do garnka wstawiam wodę, solę ją łyżeczką soli morskiej, czekam do zagotowania następnie wrzucam makaron i gotuję wg zaleceń producenta al dente!
Do gotowego mięsa dodaję przecier pomidorowy i gotuję jeszcze przez 3 minuty, smacznego!