Wow. Tak sernik to bym zjadła. Wygląda niesamowicie. Dostanę przepis na te pyszności? Te warstwy owocowe wyglądają wyśmienicie. Z chęcią bym taki serniczek porwała
Jak Ci się udało zrobić taką polewę na batonikach? Wyglądają jak ze sklepu. A ta dekoracja robi wrażenie. Z chęcią bym spróbowała takiego batonika. wyglądają czadowo. Dzieciaki byłby zachwycone.
Mniam. Muffinki wyglądają wyśmienicie. Zdałaby mi się chociaż jedna do kawy. Nic nie piekłam ostatnio i zachciało mi się małego co nieco. Dostanę przepis?
Ja ostatnio upiekłam pyszne muffinki czekoladowe z rodzynkami i kawałkami mlecznej czekolady. Wierzch polany jest karmelem i posypany kawałkami czekolady i rodzynkami.
Wow. Jakie czadowe muffinki. Uwielbiam karmel. Takie babeczki to bym wcinał aż miło. Bez opamiętania Wyglądają nieziemsko. Nie mieszkasz czasem gdzieś w okolicy?
Ja ostatnio upiekłam pyszne muffinki czekoladowe z rodzynkami i kawałkami mlecznej czekolady. Wierzch polany jest karmelem i posypany kawałkami czekolady i rodzynkami.
A co lubicie do Kawusi??
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
mocsłodkości
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
misia5
Odp: Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
mocsłodkości
mocsłodkości
Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
skuter5
Wow. Jakie czadowe muffinki. Uwielbiam karmel. Takie babeczki to bym wcinał aż miło. Bez opamiętania Wyglądają nieziemsko. Nie mieszkasz czasem gdzieś w okolicy?
skuter5
O matko. Jakie fajne. Zjadłbym kilka Jestem ciekawy jak one smakują, bo w dzieciństwie uwielbiałem te batoniki. Mniam.
misia5
Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
misia5
Odp: A co lubicie do Kawusi??
zbysiowa
gosia56
Zapraszam juz robię kawusię .