dzis do kawusi byl dounut a kawusia srednia, ice latte coffee with cream& chocolate syrupkawusie pilam tuz przy hotelu Hilton kolo budowy nowych wiezowcow w msc. WTC,podczas chwili odpoczynku na Manhattanie
Iza,uwazaj na te "donaty",nie objadaj sie nimi za bardzo bo szybko ci przybedzie tu i owdzie
oj tam oj tam raczej watpie by przybylo, ale nawet jesli to nie szkodzi
dzis do kawusi byl dounut a kawusia srednia, ice latte coffee with cream& chocolate syrupkawusie pilam tuz przy hotelu Hilton kolo budowy nowych wiezowcow w msc. WTC,podczas chwili odpoczynku na Manhattanie
Iza,uwazaj na te "donaty",nie objadaj sie nimi za bardzo bo szybko ci przybedzie tu i owdzie
Super zdjecia Izo a do Netki jest żle ale wczoraj sie napatrzyłam na wypieki to chyba dzisiaj sie odważę i spróbuję coś zmajstrować tj. jakiegoś zakalca w końcu od czegoś trzeba zacząć prawda ?
no,zakalce tez moga byc dobre,wiem bo robie czsami
Super zdjecia Izo a do Netki jest żle ale wczoraj sie napatrzyłam na wypieki to chyba dzisiaj sie odważę i spróbuję coś zmajstrować tj. jakiegoś zakalca w końcu od czegoś trzeba zacząć prawda ?
A co lubicie do Kawusi??
Obserwuj wątekOdp: A co lubicie do Kawusi??
evita0007
Jaka smaczna mniam,mniam wg. przepisu Heni,,dziekuję
Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
thegrooba
oj tam oj tam raczej watpie by przybylo, ale nawet jesli to nie szkodzi
Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
Netka
Netka
no,zakalce tez moga byc dobre,wiem bo robie czsami
Odp: A co lubicie do Kawusi??
evita0007
thegrooba
Netka
Odp: Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
evita0007
Ja ci dam nie płacz ! jeszcze bardziej bede wyła bo wszyscy kuszą wypiekami itp. a ja niezdara nawet zakalca nie potrafie "zdjełać"
Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
Netka
Nie placz Ewka,bo tu miejsca brak na Twe babskie lzy.....
evita0007
ło ale kuszący sernik dlaczego ja mam dwie lewe ręce do pieczenia ? no dlaczego