wymiękłam po prostu
"Składniki: 1kg fasolki szparagowej mrożona 50 dkg boczku wędzonego Czosnek pieprz sól.
Opis przygotowania: Mrożonkę sypiemy do półmiska. Siekamy bardzo drobno 3 główki czosnku i mieszamy z fasolką. Podsmażamy boczek i gotowe."
Chyba nawet wiem,czyj to przepis
Pyzo przygotuj sie na wiecej tego typu przepisów,bo jak jest konkurs to tak jest zawsze niestety
wymiękłam po prostu
"Składniki: 1kg fasolki szparagowej mrożona 50 dkg boczku wędzonego Czosnek pieprz sól.
Opis przygotowania: Mrożonkę sypiemy do półmiska. Siekamy bardzo drobno 3 główki czosnku i mieszamy z fasolką. Podsmażamy boczek i gotowe."
taaaa, właśnie poczytałam nowo wstawione przepisy na sałatki...pojawiło się ich ostatnio mnóstwo, to chyba ze względu na konkursy...pisane taśmowo, bez zdjęć więc nie wiadomo czy wogóle przygpotowywane czy tylko napisane...
Ludzie! co ilość wklepanych bezmyślnie przepisów (część nawet nie zasługuje na miano przepisu) ma do gotowania?! Może ja jestem głupia jakaś, może oświeci mnie któraś z "sałatkowych Królowych"?
smutno mi,tak się cieszyłam,że znajdę ludzi,którzy warsztaty kulinarne w zaciszu domu podnoszą do rangi artyzmu i że poplotkujemy na temat sztuki gotowania, a nie oszukiwania,Pyza,słoneczko głowa do góry,bo mi teżsmutno
wątpię aby można było udowodnić, że ta sama osoba ma kilka kont: zmienne IP albo konto jedno z domu, inne z pracy...Mam nauczkę na przyszłość...
Szkoda tylko, że tak jest bo z kontruktywnej krytyki osób bardziej doświadczonych od nas samych można się czegoś nauczyć a z czegoś takiego, niestety, nie...
ok,dziewczyny,ja idę do kuchni pichcić obiadek,na pewno będzie barszczyk ,ale co dalej czas pokarze,może rodzinny klops w/g przepisu mojego taty,bo mielone mam świeżutkie?
hmm...czas zacząć tworzyć,
Ale ja nie moge przejsc spokojnie obok pewnej kwestii... Dotyczy to osob zakladajacych dodatkowe konta, po to by prowadzic chore gry. Weszlam wczoraj Pyzo, by przejrzec Twoj przepis z salatka i zauwazylam, ze przepis zaslugujacy na ocene 5, dostal 1, od razu mnie to zaciekawilo, zrobilam male dochodzenie i ... okazalo sie, ze wystawilas 1 za przepis iwi - przepis byle jaki, w dodatku bez przypraw! Tez chetnie wystawilabym 1 (nie tylko w tym przypadku), ale nie chce zadzierac z takimi typami, bo wiem, do czego to prowadzi. Zreszta, logicznie reasumujac, ta otrzymana przez Ciebie 1 byla przyznana, za '' za duzo ogorka w dekoracji na zdjeciu!'' - paranoja! Podejrzewam kilkoro osób o posiadanie wiecej niz 1 konta, nieuczciwosc i zwiazane z tym bezczelne, nie powinne miec miejsca, posuniecia. Moze ma ktos jakis pomysl jak utrzec nosa takim ''gwiazdom''? Bo ja przy tym wysiadam. Moze moglibysmy utworzyc nowy watek aby zglaszac na nim nasze podejrzenia ku moderatorom, z prosba o sprawdzenie?
Apel do osób wstawiających przepisy
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Apel do osób wstawiających przepisy
kinga
Chyba nawet wiem,czyj to przepis
Pyzo przygotuj sie na wiecej tego typu przepisów,bo jak jest konkurs to tak jest zawsze niestety
Odp: Odp: Apel do osób wstawiających przepisy
Pyza
"Składniki: 1kg fasolki szparagowej mrożona 50 dkg boczku wędzonego Czosnek pieprz sól.
Opis przygotowania: Mrożonkę sypiemy do półmiska. Siekamy bardzo drobno 3 główki czosnku i mieszamy z fasolką. Podsmażamy boczek i gotowe."
Odp: Apel do osób wstawiających przepisy
A.B.
Odp: Odp: Apel do osób wstawiających przepisy
Pyza
Ludzie! co ilość wklepanych bezmyślnie przepisów (część nawet nie zasługuje na miano przepisu) ma do gotowania?! Może ja jestem głupia jakaś, może oświeci mnie któraś z "sałatkowych Królowych"?
Odp: Apel do osób wstawiających przepisy
wio
Odp: Apel do osób wstawiających przepisy
A.B.
Odp: Apel do osób wstawiających przepisy
Pyza
Szkoda tylko, że tak jest bo z kontruktywnej krytyki osób bardziej doświadczonych od nas samych można się czegoś nauczyć a z czegoś takiego, niestety, nie...
Odp: Apel do osób wstawiających przepisy
A.B.
hmm...czas zacząć tworzyć,
Odp: Apel do osób wstawiających przepisy
Sarenka
Odp: Apel do osób wstawiających przepisy
Sarenka