Są wyniki:
Nagrody główne - duże zestawy Polska Róża
otrzymują: Misia14 Księga życia on i ona, Pyza Tort jabłkowy z nutką róży i hibiskusa, Koper Tort naleśnikowy z malinową konfiturą.
Nagrody pocieszenia (3 słoiczki konfitury z owoców róży) są dwie: dla Superbaba4 za Słodka pizza z konfiturą i otrębami, oraz Netka za Kaczka w owocowym sosie.
Sponsorem nagród jest producent Polska Róża z Raszyna. Wygranym serdecznie gratulujemy! Wszystkim życzymy powodzenia w kolejnych konkursach.
zmieniono 1 raz (ostatnio 23 lut 2012 17:02 przez Tit)
Odp: Błyskawiczny konkurs ostatkowy Sponsoruje Polska Róża!!!!
bardzo was przepraszam ale dziś miałam awarię i przeinstalowywano mi programy, dopiero niedawno się uaktywniłam. Jak się dogrzebię do wyników głosowania i zdążę przeliczyć głosy do 170 to ogłoszę, jeśli nie to jutro z rana. Przy aktualizacji coś się pofikołkowało w wyszukiwarce skrzynki mailowej i ciężko mi odszukać maile z oddanymi głosami.
Odp: Odp: Błyskawiczny konkurs ostatkowy Sponsoruje Polska Róża!!!!
Błyskawiczny konkurs ostatkowy Sponsoruje Polska Róża!!!!
Obserwuj wątekOdp: Błyskawiczny konkurs ostatkowy Sponsoruje Polska Róża!!!!
superbaba4
p.jola1
alaaa
Koper
Mój mąż, który dzielnie smażył naleśniki przez pół wieczoru też bardzo się cieszy, dziękuje i gratuluje
misia14
Gratuluję zwycięzcom i wyróżnionym życząc dalszych sukcesów
Pyza
Nagrody główne - duże zestawy Polska Róża
otrzymują: Misia14 Księga życia on i ona, Pyza Tort jabłkowy z nutką róży i hibiskusa, Koper Tort naleśnikowy z malinową konfiturą.
Nagrody pocieszenia (3 słoiczki konfitury z owoców róży) są dwie: dla Superbaba4 za Słodka pizza z konfiturą i otrębami, oraz Netka za Kaczka w owocowym sosie.
Sponsorem nagród jest producent Polska Róża z Raszyna. Wygranym serdecznie gratulujemy! Wszystkim życzymy powodzenia w kolejnych konkursach.
Netka
Nie ma jeszcze chyba rozwiązania tego konkursu
alaaa