co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

luna
  • luna

• Przepisy: 359
  • Artykuły: 0
Evita lata a ja biegam
obrazek

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Netka napisał(a):

Niuniaczka napisał(a):

Netka przeszperałam internet i zrobię )) coś pysznego, cholernie tłustego i kalorcznego ale zaszaleje i spróbuję Pozdrawiam

Niuniaczko,to trzymam kciuki i pochwal sie koniecznie jak Ci wyszlo,moze skorzystam z przepisu

Niebawem zrobię i jak wyjdzie to się pochwalę

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
Jako że dostałam w nagrodę,za przepis na sałatkę,kosz pełen produktów Winiary,ta zaczynam ich używać.U mnie dwie zupki do wyboru:
1.brokułowa
2.grzybowa
obrazek obrazek

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
jak zobaczyłam zdjęcie na stronie głównej w miniaturce,wiedziałam,że to Twoje,te kolory i styl podania już jest rozpoznawalny

evita0007
  • evita0007

• Przepisy: 423
ja dzisiaj miałam ochotę latać i były skrzydełka
obrazek obrazek obrazek

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
Tez pysznie

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

marietta
  • marietta

• Przepisy: 2157
  • Artykuły: 15
A u mnie kopytka z sosem mięsnym i fasolka szparagowa"al dente" i rosołek.

Netka
  • Netka

evita0007 napisał(a):

Netka napisał(a):

Smakolyki same tutaj,jak zwykle

A u nas powtorka z rozrywki,czyli ryba w zielonej panierce(po mojemu)z przepisu Evity(selerowo-pietruszkowy halibut).To moj ulubiony sposob na rybke od jakiegos czasu,tym rrazem dodalam troche swiezej miety).Dzieci mialy dzisiaj "Macaroni and cheese"(makaron z serem) oraz rybke panierowana

Cieszę sie że ci smakuje rybka na ten sposób,ale z miętą ciekawe jak smakuję? Jak dorwę miętę świeża to też popróbuje,pewnie ma fajny posmak miętowy prawda ?A makaronik to też bym taki chciała dla mojej czaki hihi

Rybka z mieta pyszna byla,ostatnio dodaje miete prawie do wszystkiego

Netka
  • Netka

elzbieta8960 napisał(a):

Netka napisał(a):

A niestety nie bedzie przepisiku bo to makaron z torebki(to znaczy makaron+ser w proszku+maselko +mleko) i pochodzi z Ameryki,moje dzieci dostaja takowy od swojej babci,ktora tam mieszka Probowalam kilka razy stworzyc cos podobnego ale nigdy niestety mi sie to nie udalo.

Ten makaron w serowym sosie jest bardzo popularnym sniadaniem dla dzieci tu w Ameryce.A mozesz go sama zrobic.W Polsce pamietam sa takie serki topione w plasterkach (kazdy zawiniety osobno) Ten serek u ciebie jest koloru pomaranczowego i makaron wizualnie bardzo apetycznie wyglada , zreszta jest to smaczne sama sobie go czasami funduje. I bierzesz takie plasterki dolewasz mleka,maselko i topisz.Robi sie sos serowy do ktorego dodajesz ugotowany makaron.Mozna ze smakami kombinowac, choc ten na zdjeciu jest najbardziej popularny i najasmaczniejszy.

Ela,ja bym powiedziala,ze oni ten makaron serwuja dzieciom rowniez na obiad i kolacje.Opiekowalam sie tam dziecmi przez jakis czas i ten makaron byl u nich na okragloA probowalam czasami sama zrobic,i z serem zwyklym,twardym pomaranczowym,i z topionym ale to jednak nie to samo,ten w proszku ma swoj inny smak i dzieki temu jest taki pyszny z makaronem

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Netka
  • Netka

Niuniaczka napisał(a):

Netka przeszperałam internet i zrobię )) coś pysznego, cholernie tłustego i kalorcznego ale zaszaleje i spróbuję Pozdrawiam

Niuniaczko,to trzymam kciuki i pochwal sie koniecznie jak Ci wyszlo,moze skorzystam z przepisu

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?