U mnie tez dzisiaj pieczarki,LunaKrokieciki wygladaja apetycznie
Ja dzisiaj zrobilam potrawke ze szparagami i pieczarkami,do tego kurczak pieczony razem z ziemniakami
zmieniono 1 raz (ostatnio 21 cze 2011 15:13 przez Netka)
U mnie dzisiaj bedzie kurczak na butli z winem oraz zupa pomidorowa z pieczona papryka. A pojutrze juz nie bede gotowac, bo jedziemy na urlop do Polski zobaczyc jak sie ma nasz...
U mnie dzisiaj bedzie kurczak na butli z winem oraz zupa pomidorowa z pieczona papryka. A pojutrze juz nie bede gotowac, bo jedziemy na urlop do Polski zobaczyc jak sie ma nasz...
Sarenko potrawy swietnie sie prezentuja , ale ten Wasz domek to marzenie , i gdybym miala zaczynac budowe domu to wlasnie taki bylby moim marzeniem Jest cudny poprostu. Zycze udanego wypoczynku w Polsce
Dziekuje maniu Czasami marzenia sie spelniaja, ale czasami tez, zeby pomoc ich spelnieniu, trzeba naprawde ciezko pracowac.
Sarenko potrawy swietnie sie prezentuja , ale ten Wasz domek to marzenie , i gdybym miala zaczynac budowe domu to wlasnie taki bylby moim marzeniem Jest cudny poprostu. Zycze udanego wypoczynku w Polsce
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
Netka
Ja dzisiaj zrobilam potrawke ze szparagami i pieczarkami,do tego kurczak pieczony razem z ziemniakami
Odp: co dzisiaj na obiad?
luna
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
luna
Udanego urlopu Srenko, a domek jak marzenie
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Dziekuje maniu
thegrooba
te Twoje rybki są przeapetyczne
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
eli_555
Bardzo mi miło mania.Aż się zaczerwieniłam.
mania
Eli jestem zachwycona Twoimi potrawami .
mania
Sarenko potrawy swietnie sie prezentuja , ale ten Wasz domek to marzenie , i gdybym miala zaczynac budowe domu to wlasnie taki bylby moim marzeniem
Sarenka
Biedna, czeka Cie meczaca podróz. Udanej wyprawy zycze
Odp: co dzisiaj na obiad?
evita0007