ja wczoraj zamarynowałam plastry schabu w soku z pomarańczy z imbirem, dzisiaj szybko na elektrycznego grilla, kilka chwil i gotowe! a do schabu salsa ze świeżego ananasa, papryki i czerwonej cebulki dymki
Myslalam ze to tunczyk ! Mega ! salsa pysznauwielbiam warzywo-owocowe polaczenia. A na piatek mysle wlasnie o marynacie z pomaranczy i imbiru ale do lososia, i o swiezych ananasach.. zobaczymy co wyjdzie, bo bede poza domem
ja wczoraj zamarynowałam plastry schabu w soku z pomarańczy z imbirem, dzisiaj szybko na elektrycznego grilla, kilka chwil i gotowe! a do schabu salsa ze świeżego ananasa, papryki i czerwonej cebulki dymki
A u nas dzisiaj roladencje z brokułem,sie wysiliłam i zrobiłam pychaaaaa
Też wczoraj były roladki ! ale ze szpinakiem Jak ty zapakowalaś tyle farszu ? wygląda super
Dość mocno mięso rozbiłam a jak już zwinełam to jeszcze farszu bokami napchałam i dopiero zawinełam pod spód,nie zawiązywałam tylko do lodówy zeby sie uklepały i wyszły naprawdę smaczne,żebym wiedziala że to takie dobre to bym więcej zrobiła,a tak to śmierdziało ' malizną ' ;(
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
thegrooba
Myslalam ze to tunczyk ! Mega ! salsa pyszna
Odp: co dzisiaj na obiad?
Netka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
evita0007
Zapraszam,,robie je bardzo często bo lubimy mmmm pycha
To co wstawiać już ziemniaki ?
Dark Chocolate
aniaaxd2
evita0007
https://gotujmy.pl/podudzia-kurczaka-piecz-z-ziemniaczkami,przepisy,90015.html
Pyza
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
thegrooba
mniam.szybko i efektownie. I talerz jaki super ! od jakiegos czasu poluje na taki prostokatny kształt
Babciagramolka
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
evita0007
Dość mocno mięso rozbiłam a jak już zwinełam to jeszcze farszu bokami napchałam i dopiero zawinełam pod spód,nie zawiązywałam tylko do lodówy zeby sie uklepały i wyszły naprawdę smaczne,żebym wiedziala że to takie dobre to bym więcej zrobiła,a tak to śmierdziało ' malizną ' ;(