Dzis na obiad był gosc. A pełen obiad i deser z tego powodu powstal tylko w godzinęNa obiad Roladki z kurczaka z serem żółtym i szpinakiem, zarumienione na patelni, potem podlane winem i smietanka. Salatka z pomidorow i salaty lodowej, sos jogurtowo-majonezowy z pieprzem i mięta oraz mlode ziemniaki. Na deser byly muffinki a przed obiadem koktajl z truskawekI jeszcze zdazylam zrobic zdjecia przed przyjsciemszok
Pyszny obiad .. a u mnie dzis na przekór , nie było obiadu .. Ponieważ wybralam sie na giełde zeby zrobić fatałaszkowe zakupy i po powrocie zjedlismy co bylo czyli każdy co innego .. ale co tam .. najważniejsze ze zakupy sie udały i kupilam piekne zasłonki do dwóch pokojów i extra buciki i troche rożnych drobiazgów
zmieniono 1 raz (ostatnio 05 cze 2011 15:24 przez luna19)
Dzis na obiad był gosc. A pełen obiad i deser z tego powodu powstal tylko w godzinęNa obiad Roladki z kurczaka z serem żółtym i szpinakiem, zarumienione na patelni, potem podlane winem i smietanka. Salatka z pomidorow i salaty lodowej, sos jogurtowo-majonezowy z pieprzem i mięta oraz mlode ziemniaki. Na deser byly muffinki a przed obiadem koktajl z truskawekI jeszcze zdazylam zrobic zdjecia przed przyjsciemszok
zmieniono 1 raz (ostatnio 05 cze 2011 14:47 przez thegrooba)
A ja dziś z siostra bylam na sushi. Zamówiłam futomaki z pieczonym łososiem, z pieczonym węgorzem i sosem teriyaki oraz z tuńczykiem, świeżym ananasem i chili - mega pyszne połączenie ,. A siostra makrelę w sojowej pascie miso. Do tego zupa pikantna zupa rybna i bulion z krewetkami, grzybkami i fasolką Herbata jaśminowa, orzeźwiająca zielona herbata z miodem, limonką i miętą oraz winko sliwkowe na koniec wyszłam najedzona
Super to dziewczyny zaszalałyście
Sushi o niebo lepsze od tej makreli. Takie dania w sushi knajpach to ryzyko- nie wiadomo jak wygląda, jaka porcja i czy smak bedzie odpowiadal Niebawem zaszalejemy w indyjskiej, znów za pół ceny - z kuponem groupon Tak to sie opłaca a i w sushi i w indyjskich restauracjach jest stosunkowo drogo, a ja wolę wyjsc najedzona Czyli przystawka, zupa i danie gł. z deseru moge zrezygnować na rzecz dobrego napoju.
A ja dziś z siostra bylam na sushi. Zamówiłam futomaki z pieczonym łososiem, z pieczonym węgorzem i sosem teriyaki oraz z tuńczykiem, świeżym ananasem i chili - mega pyszne połączenie ,. A siostra makrelę w sojowej pascie miso. Do tego zupa pikantna zupa rybna i bulion z krewetkami, grzybkami i fasolką Herbata jaśminowa, orzeźwiająca zielona herbata z miodem, limonką i miętą oraz winko sliwkowe na koniec wyszłam najedzona
Sushi jeszcze nie mialam okazji poprobowac a musze przyznac, ze wyglada bardzo apetycznie
U mnie dzisiaj kotlet z drobiu z pieczarkami i serem oraz ziemniaki i kapustka.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
luna19
Ja też poproszę takie cudo .. albo pojde po truskawki z zamrażarki .. bo jeszcze troche zostalo
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
luna19
Pyszny obiad .. a u mnie dzis na przekór , nie było obiadu .. Ponieważ wybralam sie na giełde zeby zrobić fatałaszkowe zakupy i po powrocie zjedlismy co bylo
margolata
O Boże ja chcę taki koktajllllllllll
Odp: co dzisiaj na obiad?
thegrooba
margolata
Oooooo muszę taką zrobić koniecznie
Ja dziś poszłam na łatwiznę frytki i pieczone schaby miałam pypcia na frytki
thegrooba
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
thegrooba
Sushi o niebo lepsze od tej makreli. Takie dania w sushi knajpach to ryzyko- nie wiadomo jak wygląda, jaka porcja i czy smak bedzie odpowiadal
Babciagramolka
luna
Sushi jeszcze nie mialam okazji poprobowac a musze przyznac, ze wyglada bardzo apetycznie
U mnie dzisiaj kotlet z drobiu z pieczarkami i serem oraz ziemniaki i kapustka.
evita0007
Super