co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
  • Artykuły: 0
thegrooba napisał(a):

a tu koktajl z truskawek . troche naturalnego, rzadkiego jogurtu, brazowego cukru, mięta i gotowe

Ja też poproszę takie cudo .. albo pojde po truskawki z zamrażarki .. bo jeszcze troche zostalo

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
thegrooba napisał(a):

Dzis na obiad był gosc. A pełen obiad i deser z tego powodu powstal tylko w godzinęNa obiad Roladki z kurczaka z serem żółtym i szpinakiem, zarumienione na patelni, potem podlane winem i smietanka. Salatka z pomidorow i salaty lodowej, sos jogurtowo-majonezowy z pieprzem i mięta oraz mlode ziemniaki. Na deser byly muffinki a przed obiadem koktajl z truskawekI jeszcze zdazylam zrobic zdjecia przed przyjsciemszok

Pyszny obiad .. a u mnie dzis na przekór , nie było obiadu .. Ponieważ wybralam sie na giełde zeby zrobić fatałaszkowe zakupy i po powrocie zjedlismy co bylo czyli każdy co innego .. ale co tam .. najważniejsze ze zakupy sie udały i kupilam piekne zasłonki do dwóch pokojów i extra buciki i troche rożnych drobiazgów

zmieniono 1 raz (ostatnio 05 cze 2011 15:24 przez luna19)

margolata
  • margolata

• Przepisy: 169
thegrooba napisał(a):

a tu koktajl z truskawek . troche naturalnego, rzadkiego jogurtu, brazowego cukru, mięta i gotowe

O Boże ja chcę taki koktajllllllllll

Odp: co dzisiaj na obiad?

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
obrazek

margolata
  • margolata

• Przepisy: 169
Babciagramolka napisał(a):

A u mnie na przekór upałowi babka ziemniaczana z sosem gulaszowym . Tak nam się jej chciało , ze upał nie straszny

Oooooo muszę taką zrobić koniecznie
Ja dziś poszłam na łatwiznę frytki i pieczone schaby miałam pypcia na frytki ale z kuchni czas uciekać skwar
obrazek

thegrooba
  • thegrooba

Dzis na obiad był gosc. A pełen obiad i deser z tego powodu powstal tylko w godzinęNa obiad Roladki z kurczaka z serem żółtym i szpinakiem, zarumienione na patelni, potem podlane winem i smietanka. Salatka z pomidorow i salaty lodowej, sos jogurtowo-majonezowy z pieprzem i mięta oraz mlode ziemniaki. Na deser byly muffinki a przed obiadem koktajl z truskawekI jeszcze zdazylam zrobic zdjecia przed przyjsciemszok
obrazek obrazek obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 05 cze 2011 14:47 przez thegrooba)

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

thegrooba
  • thegrooba

evita0007 napisał(a):

thegrooba napisał(a):

A ja dziś z siostra bylam na sushi. Zamówiłam futomaki z pieczonym łososiem, z pieczonym węgorzem i sosem teriyaki oraz z tuńczykiem, świeżym ananasem i chili - mega pyszne połączenie ,. A siostra makrelę w sojowej pascie miso. Do tego zupa pikantna zupa rybna i bulion z krewetkami, grzybkami i fasolką Herbata jaśminowa, orzeźwiająca zielona herbata z miodem, limonką i miętą oraz winko sliwkowe na koniec wyszłam najedzona

Super to dziewczyny zaszalałyście

Sushi o niebo lepsze od tej makreli. Takie dania w sushi knajpach to ryzyko- nie wiadomo jak wygląda, jaka porcja i czy smak bedzie odpowiadal Niebawem zaszalejemy w indyjskiej, znów za pół ceny - z kuponem groupon Tak to sie opłaca a i w sushi i w indyjskich restauracjach jest stosunkowo drogo, a ja wolę wyjsc najedzona Czyli przystawka, zupa i danie gł. z deseru moge zrezygnować na rzecz dobrego napoju.

Babciagramolka
A u mnie na przekór upałowi babka ziemniaczana z sosem gulaszowym . Tak nam się jej chciało , ze upał nie straszny
obrazek obrazek obrazek

luna
  • luna

• Przepisy: 359
thegrooba napisał(a):

A ja dziś z siostra bylam na sushi. Zamówiłam futomaki z pieczonym łososiem, z pieczonym węgorzem i sosem teriyaki oraz z tuńczykiem, świeżym ananasem i chili - mega pyszne połączenie ,. A siostra makrelę w sojowej pascie miso. Do tego zupa pikantna zupa rybna i bulion z krewetkami, grzybkami i fasolką Herbata jaśminowa, orzeźwiająca zielona herbata z miodem, limonką i miętą oraz winko sliwkowe na koniec wyszłam najedzona

Sushi jeszcze nie mialam okazji poprobowac a musze przyznac, ze wyglada bardzo apetycznie
U mnie dzisiaj kotlet z drobiu z pieczarkami i serem oraz ziemniaki i kapustka.
obrazek

evita0007
  • evita0007

• Przepisy: 423
thegrooba napisał(a):

Super to dziewczyny zaszalałyście

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?