a oto zupka i burgery grillowane z dodatkiem świeżych ziół. Burger w nieco innym wydaniu - w grahamce z maslem orzechowym, płatkami gillowanego boczku i konfiturą z borówki
Wiosenne - ,, leniwe ,, - szybkie danie . Robiłam na wyczucie bo nigdy nie spotkałam się z czymś podobnym ale wydawało mi się ,że będzie pasować smakowo . A że i makaron i szparagi lubię to bardzo nam smakowało .Ważne by makaron był al dente . Cały smaczek w sosiku utartym z surowego żółtka z oliwą ( tu niestety musi być oliwa nie da sie z olejem ) i sokiem z cytryny . Na to nutka koperku . Mniam- polecam. Przepis wstawiłam pod nazwą ,, Szparagi na Farfale "
Buniu, piękne i pomysłowe. Tylko kolorów w jednym daniu.. i mój ulubiony kształt makaronu Fajny sosik ja resztę szparagów dodam dziś do zupy cebulowo-ziemniaczanej
Wiosenne - ,, leniwe ,, - szybkie danie . Robiłam na wyczucie bo nigdy nie spotkałam się z czymś podobnym ale wydawało mi się ,że będzie pasować smakowo . A że i makaron i szparagi lubię to bardzo nam smakowało .Ważne by makaron był al dente . Cały smaczek w sosiku utartym z surowego żółtka z oliwą ( tu niestety musi być oliwa nie da sie z olejem ) i sokiem z cytryny . Na to nutka koperku . Mniam- polecam. Przepis wstawiłam pod nazwą ,, Szparagi na Farfale "
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Obiadek w moim ulubionym kolorze - w takim razie czekam na zdjecia
Odp: co dzisiaj na obiad?
Bahus
Sarenka
Kotleciki jajeczne z koperkiem suszonym i salami, nadziewane farszem pieczarkowym + surówka z zurawiná.
thegrooba
thegrooba
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
thegrooba
Buniu, piękne i pomysłowe. Tylko kolorów w jednym daniu.. i mój ulubiony kształt makaronu
Babciagramolka
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
luna
Margolata, ja jeszcze dzisiaj bede dojadac moje oszukane golabki
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
thegrooba
wygląda apetycznie
u mnie wczoraj byla mega szybka tarta ze szparagami, szynką i kozim serem na ciscie francuskim