No ja akurat nie miałam do dyspozycji rybki dzisiaj a chłodnik to niedrogi obiad, większość produktów miałam w domu. Kupiłam tylko rzodkiewkę. Ugotowany ziemniak został od wczoraj, to pokroiłam i upiekłam w piekarniczku i słuzył jako dodatek, do podjadania. Szybki i smaczny obiad, na przekór pogodzieale rzeczywiście wiatrzysko, aż strach sie bac spadających gałęzi, a wychodząc dziś zapomniałam szalika:/// Ale to, że wiosna, taka prawdziwa tuz tuż widzę po ziołach na oknie- trzymają mi się nawet kolendra, tak samo kiełki mają się dobrze
no i przez ciebie dostałam ślinotoku.ja się nie bawię,uciekam od was kończyć tort
No ja akurat nie miałam do dyspozycji rybki dzisiaj a chłodnik to niedrogi obiad, większość produktów miałam w domu. Kupiłam tylko rzodkiewkę. Ugotowany ziemniak został od wczoraj, to pokroiłam i upiekłam w piekarniczku i słuzył jako dodatek, do podjadania. Szybki i smaczny obiad, na przekór pogodzieale rzeczywiście wiatrzysko, aż strach sie bac spadających gałęzi, a wychodząc dziś zapomniałam szalika:/// Ale to, że wiosna, taka prawdziwa tuz tuż widzę po ziołach na oknie- trzymają mi się nawet kolendra, tak samo kiełki mają się dobrze
U mnie slonecznie cale szczescie, bo na jutro zaplanowalismy grilowanie. Dzisiaj moj solenizant gosci kolegow a jutro rodzinkeA obiadek szybki i smaczny.
U mnie pogoda bez zmian- głowę ukręca i zimno. Thegrooba chcesz to się szpinaczkiem podziele - mam zamrożone kilka paczek a w warzywniaku widziałam świeży ( hi ) . Z chłodnikiem poczekam tak jak Pyza na lepszą pogodę .
A że dzis piątek to zapraszam na rybkę . Dziś ,, Pstrąg z zieloną czubricą ,,
a ja zrobię chłodnik wiosenny na kefirze.chciałam tez zrobic razowe nalesniki z feta, czosnkiem i szpinakiem. mam zamrożone, bo raz narobiałam za dużo- byłoby szybkie drugie danie... ale w możliwych sklepach w poblizu od 3 dni nie ma szpinaku ! ani lisci ani mrożonego.. no tylko taki ze smietaną:/ a jego nie chcę.
Dziś kotleciki piankowe (z moich przepisów),młode ziemniaczki i mizeria. a w weekend mam wolne od gotowania bo w sobotę jemy na mieście a w niedziele idziemy do mojego taty.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
A.B.
no i przez ciebie dostałam ślinotoku.ja się nie bawię,uciekam od was kończyć tort
Odp: co dzisiaj na obiad?
thegrooba
luna
Babciagramolka
A że dzis piątek to zapraszam na rybkę . Dziś ,, Pstrąg z zieloną czubricą ,,
Pyza
thegrooba