Ja wczoraj zrobiłam czarny makaron z łososiem z puszki, kaparami, oliwkami, czosnkiem... A dziś będzie tilapia( jeszcze nie wiem w jakiej wersji) i buraczki
wow ... czarny... jeszcze takiego nie widzialam
zmieniono 1 raz (ostatnio 16 gru 2010 22:44 przez luna19)
Ja wczoraj zrobiłam czarny makaron z łososiem z puszki, kaparami, oliwkami, czosnkiem... A dziś będzie tilapia( jeszcze nie wiem w jakiej wersji) i buraczki
Fajnie wygląda to danko.A gdzie można kupić czarny makaron?
ciekawy ten makaron
U mnie był tradycyjny z pulpetami w sosie pomidorowym
Ja zrobiłam kurczaka z wkładką.Piekłam go niedawno,ale musiałam zrobić drugi raz,żeby wstawić zdjęcie.Pierwszy się nie doczekał sesji zdjęciowej.Jak wróciłam z aparatem było prawie już po nim.
Gołąbki mogłabym jeść przynajmniej 3 razy w tygodniu Dziś na obiad będzie cos dziwnego... Z użyciem jednego ze składników które przysłał mi Mikołaj zza oceanu
Są tu rybki w puszce, zapas orzechów i żurawiny, moj ulubiony sos sałatkowy ranch, komosa ryżowa, syrop klonowy, miód organiczny..
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
luna19
wow ... czarny... jeszcze takiego nie widzialam
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
eli_555
Fajnie wygląda to danko.A gdzie można kupić czarny makaron?
Odp: co dzisiaj na obiad?
luna19
luna
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
margolata
ciekawy ten makaron
U mnie był tradycyjny z pulpetami w sosie pomidorowym
thegrooba
Śliweczka
luna19
thegrooba
Są tu rybki w puszce, zapas orzechów i żurawiny, moj ulubiony sos sałatkowy ranch, komosa ryżowa, syrop klonowy, miód organiczny..
luna