jak zazwyczaj barwnie i nietuzinkowo,po prostu paleta barw na talerzu
u mnie po pracy reszta wczorajszej pizzy z salami na grubym cieście,oraz makaron z warzywami i sosem do wyboru
wygląda pychotnie, a na słowo masło leci mi slinka ja sobie zrobiłam taki francuskie tarteletki, masa z jajka, śmietany i sera dojrzewajacego dżersejowego a na wierzchu brukselka, boczek i ser dżersejowy blue
Dałam dzisiaj rodzinie na chwilę odpocząć od dyni i zrobiłam angielskie kiełbaski zapiekane w cieście francuskim razem ze szpinakiem,a do tego żurek.Z obiadu najbardziej ucieszył się mąż
czyzby risotto?
ja dzis w trakcie pisania na szybko fasolka szparagowa z masłem, bułką tarta, solą , pieprzem i serem dżersejowym blue. robilam tez przetwory w zalewach octowych: papryka z cebula i mini cukinkami, papryka z cebula, kalafiorem, kwiatami cukinii i tymiankiem, poledwiczki wieprzowe z papryka, cebula i zielona cukinia w zalewie indyjskiej (z przyprawa garam masala itp).. nie wiem co to bedzie oraz fasolka szparagowa w tej samej zalewie. zdam relacje jesli bedzie to zjadliwe
zmieniono 1 raz (ostatnio 21 paź 2011 15:32 przez thegrooba)
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
A.B.
u mnie po pracy reszta wczorajszej pizzy z salami na grubym cieście,oraz makaron z warzywami i sosem do wyboru
Odp: co dzisiaj na obiad?
thegrooba
Babciagramolka
Netka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
bernadeta13
Bahus
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
evita0007
Nie wiedzialam że Okoń jest taki pyszny,ja tez miałam dzisiaj na obiad okonia
thegrooba
ja dzis w trakcie pisania na szybko fasolka szparagowa z masłem, bułką tarta, solą , pieprzem i serem dżersejowym blue. robilam tez przetwory w zalewach octowych: papryka z cebula i mini cukinkami, papryka z cebula, kalafiorem, kwiatami cukinii i tymiankiem, poledwiczki wieprzowe z papryka, cebula i zielona cukinia w zalewie indyjskiej (z przyprawa garam masala itp).. nie wiem co to bedzie oraz fasolka szparagowa w tej samej zalewie. zdam relacje jesli bedzie to zjadliwe