W zasadzie powinnam to chyba wstawic w potrawy na kryzys - bo to taka zupka z wykorzystaniem wywaru od innej potrawy . Na bazie wywaru z ,, Faszerowanej papryki na grzybowo ,, zrobiłam kartoflankę czyli ,,Zupkę po paprykową ,, .
Wyszło coś tak obłędnego że muszę teraz przerobić przepis na samodzielny ( zrobię z malutkimi klopsikami z mielonego z ryżem takimi z farszu do papryk . Goraco polecam wszystkim pomysł na zużycie wywaru np z gotowania pulpetów ( dodac paprykę , grzyby , ziemniaki i marchew ) .
Ja dziś się zabieram za zrobienie "paruchów" inna nazwa to buchty lub kluski na parze do tego będą sosy jeden z czarnych jagód a drugi z truskawek i jeszcze śmietanka z wanilią
Thegooba, u Ciebie to wyglada zawsze tak ladnie. Sliczne zdjecia oprocz pysznych dan
dzięki Miuccia Bylo pysznie i mogę polecaća najbardziej cieszy mnie to, że w końcu dorwałam bataty - mam kilka w zapasie oraz dostałam nowe serwetki niby nic a jednak się cieszę hihi
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
Odp: co dzisiaj na obiad?
Sonduli
luna
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Zazdroszcze tej kapustki, juz wczoraj sie na nia oblizywalam
Babciagramolka
Wyszło coś tak obłędnego że muszę teraz przerobić przepis na samodzielny ( zrobię z malutkimi klopsikami z mielonego z ryżem takimi z farszu do papryk . Goraco polecam wszystkim pomysł na zużycie wywaru np z gotowania pulpetów ( dodac paprykę , grzyby , ziemniaki i marchew ) .
andzia67
Mniam mniam ale mi Lunko narobiłaś ochoty ta kapustką
luna
evita0007
Andzia ,mnie tu ząb boli a Ty takie smaczności serwujesz ech;/;/ mniam,mniam
Sonduli
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
thegrooba
dzięki Miuccia