Dzisiaj byla wspaniala pogoda, szybciutko wymylam krzesla, stol i lezanke i moglam kawke wypic z ksiazka w reku w promykach slonecznych. A z obiadu zrobila sie obiado-kolacja
Ja jestem w trakcie intensywnego polubiania, YeaaahJak wdzę te stukające się kieliszki.. aż mnie pragnienie bierze Ludziska wyszli na piwko, na imprezy, bo jak się próbuje dodzwonić to brak zasięgu a ja piszę mgr i zabijam głód wodą mineralna. zjadłabym cos, ale trochę juz późno eh wszystko jest niesprawiedliwe)
U mnie dziś rybka z grilla z ryżem i marchewką w chińskim Łowiczu
Piękna rybka Cały obiad zresztą - ukłony. Tyle przednich dodatków.. marchewkę lubię pod każdą postacią.
U mnie też z grilla. Ale kurczak w sałatce. Kolejny dzień testowania. Kurczak w przyprawie Fit up na salacie lodowej z awokado, grillowanymi papryka i anansem, orzeszki piniowe, kolendra i sos miodowo-balsamiczny z dodatkiem syropu z ananasa a do tego koktajl mango lassi i jestem full ale się nie przejadłam, tak idealnie, bez uczucia ciężkości Poza tym piękna dziś pogoda, słonecznie więc zaraz chyba spacer!
oj jak my lubimy to grilowanko )) Twoj obiadek taki wspanialy ze juz bym sie do niego przysiadla ...
U mnie dziś rybka z grilla z ryżem i marchewką w chińskim Łowiczu
Piękna rybka Cały obiad zresztą - ukłony. Tyle przednich dodatków.. marchewkę lubię pod każdą postacią.
U mnie też z grilla. Ale kurczak w sałatce. Kolejny dzień testowania. Kurczak w przyprawie Fit up na salacie lodowej z awokado, grillowanymi papryka i anansem, orzeszki piniowe, kolendra i sos miodowo-balsamiczny z dodatkiem syropu z ananasa a do tego koktajl mango lassi i jestem full ale się nie przejadłam, tak idealnie, bez uczucia ciężkości Poza tym piękna dziś pogoda, słonecznie więc zaraz chyba spacer!
A u mnie Zapiekanka po zbójnicku z żurawina i kaparami. Jestem zszokowana, bo nawet mój 7-mio letni niejadek zjadł ze smakiem i na końcu zgodnie z mężem powiedzieli, ze bardzo smaczne.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Odp: co dzisiaj na obiad?
luna
thegrooba
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
luna19
oj jak my lubimy to grilowanko
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
thegrooba
Piękna rybka
U mnie też z grilla. Ale kurczak w sałatce. Kolejny dzień testowania. Kurczak w przyprawie Fit up na salacie lodowej z awokado, grillowanymi papryka i anansem, orzeszki piniowe, kolendra i sos miodowo-balsamiczny z dodatkiem syropu z ananasa
Sarenka
luna19
A.B.
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
To prawda.
Sonduli