co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Luno, czyżby ziemniaki z marchewka? Alez bym zjadla cos takiego. Wyglada naprawde apetycznie.

luna
  • luna

• Przepisy: 359
  • Artykuły: 0
Dzisiaj byla wspaniala pogoda, szybciutko wymylam krzesla, stol i lezanke i moglam kawke wypic z ksiazka w reku w promykach slonecznych. A z obiadu zrobila sie obiado-kolacja
obrazek

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
Ja jestem w trakcie intensywnego polubiania, Yeaaah Jak wdzę te stukające się kieliszki.. aż mnie pragnienie bierze Ludziska wyszli na piwko, na imprezy, bo jak się próbuje dodzwonić to brak zasięgu a ja piszę mgr i zabijam głód wodą mineralna. zjadłabym cos, ale trochę juz późno eh wszystko jest niesprawiedliwe)

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
thegrooba napisał(a):

luna19 napisał(a):

U mnie dziś rybka z grilla z ryżem i marchewką w chińskim Łowiczu

Piękna rybka Cały obiad zresztą - ukłony. Tyle przednich dodatków.. marchewkę lubię pod każdą postacią.

U mnie też z grilla. Ale kurczak w sałatce. Kolejny dzień testowania. Kurczak w przyprawie Fit up na salacie lodowej z awokado, grillowanymi papryka i anansem, orzeszki piniowe, kolendra i sos miodowo-balsamiczny z dodatkiem syropu z ananasa a do tego koktajl mango lassi i jestem full ale się nie przejadłam, tak idealnie, bez uczucia ciężkości Poza tym piękna dziś pogoda, słonecznie więc zaraz chyba spacer!

oj jak my lubimy to grilowanko )) Twoj obiadek taki wspanialy ze juz bym sie do niego przysiadla ...

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
luna19 napisał(a):

Piękna rybka Cały obiad zresztą - ukłony. Tyle przednich dodatków.. marchewkę lubię pod każdą postacią.

U mnie też z grilla. Ale kurczak w sałatce. Kolejny dzień testowania. Kurczak w przyprawie Fit up na salacie lodowej z awokado, grillowanymi papryka i anansem, orzeszki piniowe, kolendra i sos miodowo-balsamiczny z dodatkiem syropu z ananasa a do tego koktajl mango lassi i jestem full ale się nie przejadłam, tak idealnie, bez uczucia ciężkości Poza tym piękna dziś pogoda, słonecznie więc zaraz chyba spacer!
obrazek obrazek obrazek

Sarenka
  • Sarenka

A u mnie Zapiekanka po zbójnicku z żurawina i kaparami. Jestem zszokowana, bo nawet mój 7-mio letni niejadek zjadł ze smakiem i na końcu zgodnie z mężem powiedzieli, ze bardzo smaczne.
obrazek

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
obrazek

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
u mnie króluje barszcz ukraiński

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Sarenka
  • Sarenka

andzia67 napisał(a):

A grill sprawdził sie na 5, te naleśniczki w paseczki wygladają wystrzałowo

To prawda.

Sonduli
  • Sonduli

• Przepisy: 6
Na weekend bitki wołowe, kasza gryczana na drugi dzień ziemniaczki oraz buraczki po warmińsku.

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?