co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
  • Artykuły: 0
Ja zrobilam dziś udeczko w korzennym sosie pomidorowym i makaron ryżowy do tego . yyy to znaczy makaron w kształcie ryżu hihihi
obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 04 wrz 2010 21:27 przez luna19)

Jojo
  • Jojo

• Przepisy: 84
  • Artykuły: 1
Dzis konczylismy wczorajszy krupnik a pozniej byla pieczona karkoweczka z buraczkami. Po obiedzie wzielo mnie na pieczenie sernika ..
obrazek obrazek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Pablito
  • Pablito

• Przepisy: 10
Babciagramolka napisał(a):

Monotonna jestem .Piątek = Ryba.
-Panga na lawendowo + Makaron ryżowy cytrynowo-koperkowy

Błagam, nie kupuj Pangi, to nie ryba tylko produkt rybopodobny naszpikowany potwornymi ilościami antybiotyków, sterydów i paszy, produkowany (bo hodowlą tego nazwać nie można) na skalę przemysłową w dramatycznych warunkach. To tak jakbyś kupowała jajka oznaczone cyfrą "4" gdyby takie oznaczenie istniało.

Babciagramolka
Uff- nerki to są jednak pracochłonne - ale za to jakie pyszne - dziś ,, Nerki wie-przowe z kurkami ".Słuchajcie w tej wersji są obłędne - na eksport można wysyłać .
obrazek obrazek obrazek

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Jojo
  • Jojo

luna19 napisał(a):

Jojo napisał(a):

Krupniczek wyszedl troche gesty .. wiec drugie danie pewnie dopiero za pare godzin . Nalesniki juz gotowe , pozniej nadzieje tylko serkiem i podsmaze.

a ja lubie taki gęsty krupniczek ... to wpadam do ciebie na krupniczki .. bo u mnie nikt krupniczkow nie lubi i są tylko sporadycznie .. moze dwa razy do roku .. i tez słyszę jęki

Zapraszam U mnie bylo na odwrot - wczesniej ja nie przepadalam za krupnikiem ale maz moglby go jesc co tydzien .. Z biegiem czasu i mnie posmakowal

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
Jojo napisał(a):

Krupniczek wyszedl troche gesty .. wiec drugie danie pewnie dopiero za pare godzin . Nalesniki juz gotowe , pozniej nadzieje tylko serkiem i podsmaze.

a ja lubie taki gęsty krupniczek ... to wpadam do ciebie na krupniczki .. bo u mnie nikt krupniczkow nie lubi i są tylko sporadycznie .. moze dwa razy do roku .. i tez słyszę jęki

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
Ta pyszna rybke widzialam juz w nowo wstawionych przepisachBardzo ciekawy pomysl.

Babciagramolka
Monotonna jestem .Piątek = Ryba.
-Panga na lawendowo + Makaron ryżowy cytrynowo-koperkowy
obrazek obrazek obrazek

Jojo
  • Jojo

obrazek obrazek

Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

pocztylion2221
luna19 napisał(a):

pocztylion2221 napisał(a):

Buniu wspaniałe danko chętnie bym sobie skubnęła troszkę...ale niestety u mnie "Dukanowe pyszności"

Dukanowe tez pyszne ) potem można i tak ) Papryka faszerowana kaszą i serem i do tego udko i to wszystko w jogurtowym sosie ..

Luna19 wspaniałe aż mi ślinka cieknie heheh czerpie z Twoich pomysłów sporo inspiracji masz super pomysły na fajne Dukanowe przetrwanie

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?