Oj,bardzo apetycznie wygladaja te kurki,mniam.
Ja mialam dzisiaj straszna ochote na placki ziemniaczane(a co!) a moj maz nie.I co tu zrobic zeby wilk byl syty i owca cala?Wygrzebalam z zamrazalki kotlety mielone,ktore zostaly z jakiegos obiadu,zamrozone i usmazone z cebulka pieczarki(pozostalosci z pizzy).Usmazylam placki,kotlety pokroilam w plastry,wymieszalam z pieczarkami i sosem pomidorowym i taka mikstura polalam placki ziemniaczane.Bylo dobre,no i maz pzestal marudzic
Dziś obiadek wstawiam z opóźnieniem bo mi wnuk grzebał w laptopie ( jeszcze się zgrywa wszystko na płytkę bo robię sobie kopię bezpieczeństwa a to trwa i trwa ) .Kupiłam trochę kurek i zrobiłam ,, Skurczony - gulasz wg Buni " - gulaszu już nie ma a w domu jeszcze kurkami pachnie. Mniam było.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
luna19
Dukanowe tez pyszne
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
pocztylion2221
Buniu wspaniałe danko chętnie bym sobie skubnęła troszkę...ale niestety u mnie "Dukanowe pyszności"
Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
Dziś ,, Schabowy fusion z sosem Teriyaki :
luna
eli_555
Netka
Ja mialam dzisiaj straszna ochote na placki ziemniaczane(a co!) a moj maz nie.I co tu zrobic zeby wilk byl syty i owca cala?Wygrzebalam z zamrazalki kotlety mielone,ktore zostaly z jakiegos obiadu,zamrozone i usmazone z cebulka pieczarki(pozostalosci z pizzy).Usmazylam placki,kotlety pokroilam w plastry,wymieszalam z pieczarkami i sosem pomidorowym i taka mikstura polalam placki ziemniaczane.Bylo dobre,no i maz pzestal marudzic
Babciagramolka
zewa
Kalafior mogę jeść i jeść i jeść...........................
zewa
Ja też
zewa