Ale pychotki przyrządziłyście, aż się głodna zrobiłam.U mnie dziś będzie grzybowo, bo tato wczoraj trochę nazbierał.Z podgrzybków będzie zupka a kurki do mięska.
W międzyczasie robię leczo do słoików na zimę a po południu kiszenia ogórków ciąg dalszy. Zrobiłam przed wyjazdem 15 słoików z przepisu Pyzy i po tygodniu spróbowaliśmy.Są rewelacyjne! Dzięki Izunia, po raz kolejny.Męża wysłałam na poszukiwanie liści dębu i robię następną porcję.Moja mama też będzie robić, choć zawsze robiła na swój sposób, to te Jej tak posmakowały, że też chce.
My zaplanowalismy grilla na piatek i mam nadzieje ze sie uda - bo ostatnio pogoda u nas troche zachlapana.
Krolika jeszcze nigdy sama nie robilam . Musze sie wreszcie do niego zabrac ..
Nas naszlo na rybke Wyprobowalam przepis z gazety na lososia w sosie z awokado - bardzo smaczny . Wieczorkiem zabralam sie za ogorki i zrobilam pare sloiczkow kiszonych i pewnie ostatnia w tym roku ,wielka porcje malosolnych
Szaszłyki palce lizać.Chyba warto było poczekać na zbuntowanego?Ja się też pochwalę.Dzisiaj przyrządziłam królika w sosie.Wyszedł wyśmienity.O mały włos bym się nie załapała.
Szaszłyki palce lizać.Chyba warto było poczekać na zbuntowanego?Ja się też pochwalę.Dzisiaj przyrządziłam królika w sosie.Wyszedł wyśmienity.O mały włos bym się nie załapała.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
luna19
I żeberka w kapuście .. mniami
Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
W międzyczasie robię leczo do słoików na zimę a po południu kiszenia ogórków ciąg dalszy. Zrobiłam przed wyjazdem 15 słoików z przepisu Pyzy i po tygodniu spróbowaliśmy.Są rewelacyjne
eli_555
Jojo
Krolika jeszcze nigdy sama nie robilam . Musze sie wreszcie do niego zabrac ..
Nas naszlo na rybke
Sarenka
luna19
Śliweczka
Śliweczka
luna19