co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
  • Artykuły: 0
Ja juz nagotowałam .... wlasny makaron tagiatelle.. troszke za gruby ale nie szkodzi..
I żeberka w kapuście .. mniami
obrazek

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Ale pychotki przyrządziłyście, aż się głodna zrobiłam.U mnie dziś będzie grzybowo, bo tato wczoraj trochę nazbierał.Z podgrzybków będzie zupka a kurki do mięska.
W międzyczasie robię leczo do słoików na zimę a po południu kiszenia ogórków ciąg dalszy. Zrobiłam przed wyjazdem 15 słoików z przepisu Pyzy i po tygodniu spróbowaliśmy.Są rewelacyjne! Dzięki Izunia, po raz kolejny.Męża wysłałam na poszukiwanie liści dębu i robię następną porcję.Moja mama też będzie robić, choć zawsze robiła na swój sposób, to te Jej tak posmakowały, że też chce.

eli_555
  • eli_555

• Przepisy: 1833
  • Artykuły: 12
A ja dzisiaj miałam krupnioki (kaszanka),ziemniaczki,diabelską cukinię i rzodkiewki marynowane własnej roboty.
obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 18 sie 2010 23:19 przez eli_555)

Jojo
  • Jojo

• Przepisy: 84
  • Artykuły: 1
My zaplanowalismy grilla na piatek i mam nadzieje ze sie uda - bo ostatnio pogoda u nas troche zachlapana.
Krolika jeszcze nigdy sama nie robilam . Musze sie wreszcie do niego zabrac ..
Nas naszlo na rybke Wyprobowalam przepis z gazety na lososia w sosie z awokado - bardzo smaczny . Wieczorkiem zabralam sie za ogorki i zrobilam pare sloiczkow kiszonych i pewnie ostatnia w tym roku ,wielka porcje malosolnych
obrazek obrazek

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
Alez tutaj pysznie, zostaje!

luna19
  • luna19

pycha królik... strasznie dawno jadlam ... oooj jak dawno.. lubie bardzo ..

Śliweczka
  • Śliweczka

• Przepisy: 133
Szaszłyki palce lizać.Chyba warto było poczekać na zbuntowanego?Ja się też pochwalę.Dzisiaj przyrządziłam królika w sosie.Wyszedł wyśmienity.O mały włos bym się nie załapała.
obrazek

Śliweczka
  • Śliweczka

• Przepisy: 133
Szaszłyki palce lizać.Chyba warto było poczekać na zbuntowanego?Ja się też pochwalę.Dzisiaj przyrządziłam królika w sosie.Wyszedł wyśmienity.O mały włos bym się nie załapała.
obrazek

luna19
  • luna19

dzis obiad nieco spóźniony bo grill sie buntował ale warto było poczekać
obrazek

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
Moj najnowszy pomysl-zagrzybione mielone czyli mielone z suszonymi grzybami,wyszly pycha
obrazek

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?