Zewa zammienimy się -- jak ja bym zjadła taki makaronik ( nie przepadam za daniami na słodko- robię- jem - ale wolę co innego ).Oddam duuużżżyyy omlet za miskę makaronu.
Buniu nie ma sprawy. Twój omlecik jest tak apetyczny, że nawet po wczorajszej naleśnikowej kolacji chętnie go zjem.
Więc załatwione bierz mój makaron, ja zabieram Twój omlet.
Zewa zammienimy się -- jak ja bym zjadła taki makaronik ( nie przepadam za daniami na słodko- robię- jem - ale wolę co innego ).Oddam duuużżżyyy omlet za miskę makaronu.
U mnie dzisiaj popoludnie karciarzy. Ugotowalam garnek bigosu z swiezej kapusty, upieklam ciasto, no i lody tez sie mroza Mam w cieniu juz 30°C, jestem zadowolona, ze wczesnie zaczelam i wszystko juz gotowe
Dziś skręt w stronę kuchni tajskiej
-Kurczak teriyaki
-Delikatny kokosowy makaron ryżowy
-Marchewka kokosowa
Ja chcę do Ciebie na obiad
A o której będziesz ? Już mam stawiać na gazie ? Acha ! I jak chcesz tego kurczaka to uzgadniaj z wnukami zmianę menu bo na dziś ma być tort naleśnikowy i nie wiem czy ich przekonasz( hi hi ) .
Miło mi , ze się obiadek spodobał .A sumie nawet nie jest drogi wbrew pozorom ( ok 15 zł na 4 osoby ).
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
Odp: co dzisiaj na obiad?
luna
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zewa
Buniu nie ma sprawy. Twój omlecik jest tak apetyczny, że nawet po wczorajszej naleśnikowej kolacji chętnie go zjem.
Więc załatwione bierz mój makaron, ja zabieram Twój omlet.
Babciagramolka
zewa
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Natala1210
Wcale się nie dziwię,że wnuki nie narzekają,bo omlety wyglądają przepysznie!
Babciagramolka
justynak223
luna
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
Miło mi , ze się obiadek spodobał .A sumie nawet nie jest drogi wbrew pozorom ( ok 15 zł na 4 osoby ).