Hej! Dzisiaj zamierzam zrobić na obiad zupę jarzynową, krokiety rybne(własnego pomysłu),surówkę z kiszonej kapustki z marchewką,jabłkiem i cebulą a do tego frytki.Moje dzieci uwielbiają taki obiad(może za wyjątkiem zupy,ale ja ją bardzo lubię).
A ja mialam gosci wiec zdjec nie bedzie Ale robilysmy Misi szarlotke i wyszla!.
Bardzo pomogly zdjecia...Przegladajac przepisy zauwazylam tez, ze wiele przepisow jest bardzo zle opisanych.Przeciez samo zrobienie ciasta ma ogromne znaczenie takie wymieszaj skladniki to Juz widze to ciasto kruche czy biszkopt z wymieszania
zmieniono 1 raz (ostatnio 27 paź 2009 05:44 przez tokijka)
Obiadek szybciutki, zrobiony wczoraj poznym wieczorem - salatka z porem i tunczykiem, rodzinka zjadla buraczkowa. a na deser byl tort bananowo-ajerkoniakowy, huh jestem full
Sarenko czy buraczkowa to inaczej barszcz czerwony
Obiadek szybciutki, zrobiony wczoraj poznym wieczorem - salatka z porem i tunczykiem, rodzinka zjadla buraczkowa. a na deser byl tort bananowo-ajerkoniakowy, huh jestem full
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
Śliweczka
Bardzo pomogly zdjecia...Przegladajac przepisy zauwazylam tez, ze wiele przepisow jest bardzo zle opisanych.Przeciez samo zrobienie ciasta ma ogromne znaczenie takie wymieszaj skladniki to Juz widze to ciasto kruche czy biszkopt z wymieszania
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Sarenko czy buraczkowa to inaczej barszcz czerwony
Sarenka
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
dopiero wieczorkiem będzie jakaś obiadokolacja...
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
Babciagramolka