Hej! Dzisiaj zamierzam zrobić na obiad zupę jarzynową, krokiety rybne(własnego pomysłu),surówkę z kiszonej kapustki z marchewką,jabłkiem i cebulą a do tego frytki.Moje dzieci uwielbiają taki obiad(może za wyjątkiem zupy,ale ja ją bardzo lubię).
A ja mialam gosci wiec zdjec nie bedzie Ale robilysmy Misi szarlotke i wyszla!.
Bardzo pomogly zdjecia...Przegladajac przepisy zauwazylam tez, ze wiele przepisow jest bardzo zle opisanych.Przeciez samo zrobienie ciasta ma ogromne znaczenie takie wymieszaj skladniki to Juz widze to ciasto kruche czy biszkopt z wymieszania
zmieniono 1 raz (ostatnio 27 paź 2009 05:44 przez tokijka)
Obiadek szybciutki, zrobiony wczoraj poznym wieczorem - salatka z porem i tunczykiem, rodzinka zjadla buraczkowa. a na deser byl tort bananowo-ajerkoniakowy, huh jestem full
Sarenko czy buraczkowa to inaczej barszcz czerwony
Obiadek szybciutki, zrobiony wczoraj poznym wieczorem - salatka z porem i tunczykiem, rodzinka zjadla buraczkowa. a na deser byl tort bananowo-ajerkoniakowy, huh jestem full
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
Śliweczka
Bardzo pomogly zdjecia...Przegladajac przepisy zauwazylam tez, ze wiele przepisow jest bardzo zle opisanych.Przeciez samo zrobienie ciasta ma ogromne znaczenie takie wymieszaj skladniki to
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Sarenko czy buraczkowa to inaczej barszcz czerwony
Sarenka
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
dopiero wieczorkiem będzie jakaś obiadokolacja...
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
Babciagramolka