A ja zgapiłam od A.B. i dziś robię jej wczorajszy obiad.
Jakoś tak dawno z kapustą nie szalałam a żeberka są na podorędziu,więc będzie pyszny obiadek.
Buziole dla A.B.
A My będziemy pewnie ,,latać " - bo skrzydełka na obiad .Nie lubię gotowanych , a zawsze mi się jakieś pojawiają ( kupuję całe kurczaki i jak na nim gotuję zupę to coś z tymi skrzydłami trzeba zrobić ) .Smażę je po obgotowaniu na chrupko i pikantnie ( przepis wstawiłam )
ja ugotowałam dzisiaj rosół, na jutro też wystarczy a jak wrócimy z cmentarzy to gorący rosołek będzie jak znalazł i makaron sama zagniotłam
Pyzuniu, nawet nie wiesz ile mi narobiłaś ochoty na swojski makaron.Chyba spróbuję zrobić kiedyś.Tylko mam trochę kiepskie stawy i nie wiem,czy go dobrze zagniotę.Drożdżowe też wyrabiam,ale nadgarstki później bolą.Moja mama zawsze robiła taki domowy makaron i teściowa też, a teraz nie mają już na to siły.A ja go tak uwielbiam.Nie możesz się gdzieś bliżej przeprowadzić? No wiem,wiem nie możesz, bo u nas deficyt grzybów.Ale pomarzyć zawsze można.
A ja wróciłam po 15 z pracy i dopiero wyszłam z kuchniGalaretki drobiowe zrobione,sałatka jarzynowa zrobiona,a pieczen piecze sie w piekarnikuTeraz czas na relaks
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
pocztylion2221
Odp: co dzisiaj na obiad?
Jakoś tak dawno z kapustą nie szalałam a żeberka są na podorędziu,więc będzie pyszny obiadek.
Buziole dla A.B.
A.B.
Babciagramolka
,,Chrupki ze skrzydełek kurczaka "
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Pyzuniu, nawet nie wiesz ile mi narobiłaś ochoty na swojski makaron.Chyba spróbuję zrobić kiedyś.Tylko mam trochę kiepskie stawy i nie wiem,czy go dobrze zagniotę.Drożdżowe też wyrabiam,ale nadgarstki później bolą.Moja mama zawsze robiła taki domowy makaron i teściowa też, a teraz nie mają już na to siły.A ja go tak uwielbiam.Nie możesz się gdzieś bliżej przeprowadzić? No wiem,wiem nie możesz, bo u nas deficyt grzybów.Ale pomarzyć zawsze można.
Babciagramolka
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
A.B.