co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

mamqa
  • mamqa

• Przepisy: 24
  • Artykuły: 0
Moje dziecko zażyczyło sobie na dzisiaj pure z kartofli, szpinak (mrożony) i jajko... Brzmi pysznie ale czy zje? Niby jadła wczoraj to w przedszkolu... jestem ciekawa czy zje w domu W każdym razie trafiłam dzisiaj na mieście na pyszne żeberka z grilla więc kupiłam i podgrzeje do obiadu

zuzi
  • zuzi

• Przepisy: 174
  • Artykuły: 13
Pierogi ruskie-właśnie zjadłam.

mysliwa
  • mysliwa

• Przepisy: 16
na kolacyjny obiadek zrobilam sobie ziemniaczki mlode z maselkiem i smietanka,do tego marczewka mala gotowana ,pulpeciki w sosie pieczarkowym [ ze sloiczka] i duza porcja mizerii ze smietana,i sola!

jovi
  • jovi

• Przepisy: 436
Dziś na obiadek robiłam młode ziemniaczki z sosem mięsnym, bitki wołowe i sałatkę z pomidora i ogórka konserwowego z cebulką i majonezem. Coś mięsnego
obrazek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

mamqa
  • mamqa

• Przepisy: 24
zuzi napisał(a):

Z racji że musiałam dziś jechać do Gliwic pozałatwiać sprawy to na szybko miałyśmy z córką hamburgery po domowemu.[/quote]

Gliwice... największe hamburgery jakie w życiu widziałam były koło polibudy u Rumcajsa... ech.... to były czasy

mysliwa napisał(a):

odna jeszcze do chwili...,ale przed 10 minutami stracilam apetyt,zorientowawszy sie,ze Ktos Ukradl Mi rower

A miałaś przynajmniej ubezpieczony? Bo jak nie to nie zazdroszczę... przykro mi razem z Tobą...

kiwi
  • kiwi

• Przepisy: 1064
Zupa pomidorowa z makaronem

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Sarenka napisał(a):

A zapomnialabym, ze dzisiaj przygotowalam przeprzeprzepyszna salatke z olejem sezamowym, zjadlam ogromna miche z wielkim apetytem, odkrylam cos, do czego bede czesto wracac!

Sarenko to podziel sie z anmi tym odkryciem

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
A zapomnialabym, ze dzisiaj przygotowalam przeprzeprzepyszna salatke z olejem sezamowym, zjadlam ogromna miche z wielkim apetytem, odkrylam cos, do czego bede czesto wracac!

A u mnie dziś ziemniaki w mundurkach a do tego śledzik w śmietanie.

mysliwa napisał(a):

Bylam Glodna jeszcze do chwili...,ale przed 10 minutami stracilam apetyt,zorientowawszy sie,ze Ktos Ukradl Mi rower

Faktycznie,można stracić apetyt.

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?