co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Zupka ogórkowa na boczku wędzonym a na drugie naleśniki z serkiem truskawkowym i polane musem z truskawek z jogurtem naturalnym.

A ja dziś mam ziemniaczki ,młodą kapustę i jajka sadzone.No i zsiadłe mleko(Justka coś dla Ciebie)

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Persik napisał(a):

nie wiem co zrobić

Poszukaj w serwisie pt.Gotujmy.pl

Persik
  • Persik

• Przepisy: 1125
  • Artykuły: 42
nie wiem co zrobić

kluska
  • kluska

• Przepisy: 135
ja robiłam placek mięsny (z mięsa mielonego) na cieście francuskim nadziewany brokułami, rodzinka się zajadała

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
A my jako,ze dzis caly dzen bylismy poza domem,wiec obiad byl na swiezym powietrzuKanapki z kurczakiem+pomidorki i rzodkiewka

mamqa
  • mamqa

• Przepisy: 24
Nie u mnie Choć mąż by się ucieszył jakby dostał schaboszczaka Ale mam zapas filetów z kurczaka więc z nich cuduję Dziś proste w cieście naleśnikowym, plus ziemniaczki i sałata z sosem czosnkowym, plus dla córki szaszłyk
Za to na deser zrobiłam szarlotkę i ciasto z kremem waniliowym, z malinami i galaretką

Persik
  • Persik

• Przepisy: 1125
  • Artykuły: 42
yola napisał(a):

Coś dzisiaj schabowe mają wzięcie.U mnie też schabowy,młode ziemniaczki z koperkiem i surówka z pora w śmietanie.

fak schabowy króluje

aż się głodna zrobiłam... ja chcę młode ziemniaczki z masłem i koperkiem i zsiadłe mleko

Coś dzisiaj schabowe mają wzięcie.U mnie też schabowy,młode ziemniaczki z koperkiem i surówka z pora w śmietanie.

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?