co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Sorrki Kingus
Twoj obiadek jest pyszny! Jejq, zjadloby sie teraz

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Mmmmm pysznie Natalo! )
Musialam zrobic rozsolek, bo moje virusy i jego dopadly

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
A u mnie gulasz miesno-warzywny,kasza gryczana i salatka z pomidorow
obrazek

kiwi
  • kiwi

• Przepisy: 1064
Makaron z serem.

Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

zuzi
  • zuzi

• Przepisy: 174
  • Artykuły: 13
msewka napisał(a):

zuzi napisał(a):

msewka napisał(a):

Dziś była koperkowa a na drugie udko ( pieczone w folii z przyprawą "soczysty kurczak z czosnkiem Winiar),ryż na sypko i surówka z pekińskiej.
Winiary wymyśliły super sposób na pieczenie we własnym soku mięska bez dodawania tłuszczu i zaoszczędziły mi sporo czasu i pracy.

Już od dawna kupuję rękaw do pieczenia na metry i piekę w nim różnego rodzaju mięsa.
(np.przygotowuje mieszankę ziołową i obtaczam w niej schab-do foli i do piekarnika)

Ja też piekłam w rękawie mięsko nie raz.Tyle,że tu już mam gotową mieszankę do posypania,co mnie ratuje jak brak mi czasu.

Taką mieszanke możesz zrobić sobie sama i trzymać ją w słoiczku i w razie "w" to masz ja gotową-można dodawać swoje ulubione przyprawy.

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
zuzi napisał(a):

msewka napisał(a):

Dziś była koperkowa a na drugie udko ( pieczone w folii z przyprawą "soczysty kurczak z czosnkiem Winiar),ryż na sypko i surówka z pekińskiej.
Winiary wymyśliły super sposób na pieczenie we własnym soku mięska bez dodawania tłuszczu i zaoszczędziły mi sporo czasu i pracy.

Już od dawna kupuję rękaw do pieczenia na metry i piekę w nim różnego rodzaju mięsa.
(np.przygotowuje mieszankę ziołową i obtaczam w niej schab-do foli i do piekarnika)

Ja też piekłam w rękawie mięsko nie raz.Tyle,że tu już mam gotową mieszankę do posypania,co mnie ratuje jak brak mi czasu.

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

zuzi
  • zuzi

• Przepisy: 174
  • Artykuły: 13
msewka napisał(a):

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607

mamqa
  • mamqa

• Przepisy: 24
Jakiś dzień na jajka Ulcia21 dała mi pomysł gdzie mogę choć częściowo zużyć jajka które mi teściowie przywieźli: robię też kotlety z jajek, z sosem pieczarkowym i ziemniaczkami. Do tego sałatka z mieszanki sałat.

misia13
  • misia13

• Przepisy: 795
  • Artykuły: 50
zupa ogórkowa dziś..

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?