Dziś była koperkowa a na drugie udko ( pieczone w folii z przyprawą "soczysty kurczak z czosnkiem Winiar),ryż na sypko i surówka z pekińskiej.
Winiary wymyśliły super sposób na pieczenie we własnym soku mięska bez dodawania tłuszczu i zaoszczędziły mi sporo czasu i pracy.
Już od dawna kupuję rękaw do pieczenia na metry i piekę w nim różnego rodzaju mięsa.
(np.przygotowuje mieszankę ziołową i obtaczam w niej schab-do foli i do piekarnika)
Ja też piekłam w rękawie mięsko nie raz.Tyle,że tu już mam gotową mieszankę do posypania,co mnie ratuje jak brak mi czasu.
Taką mieszanke możesz zrobić sobie sama i trzymać ją w słoiczku i w razie "w" to masz ja gotową-można dodawać swoje ulubione przyprawy.
Dziś była koperkowa a na drugie udko ( pieczone w folii z przyprawą "soczysty kurczak z czosnkiem Winiar),ryż na sypko i surówka z pekińskiej.
Winiary wymyśliły super sposób na pieczenie we własnym soku mięska bez dodawania tłuszczu i zaoszczędziły mi sporo czasu i pracy.
Już od dawna kupuję rękaw do pieczenia na metry i piekę w nim różnego rodzaju mięsa.
(np.przygotowuje mieszankę ziołową i obtaczam w niej schab-do foli i do piekarnika)
Ja też piekłam w rękawie mięsko nie raz.Tyle,że tu już mam gotową mieszankę do posypania,co mnie ratuje jak brak mi czasu.
Dziś była koperkowa a na drugie udko ( pieczone w folii z przyprawą "soczysty kurczak z czosnkiem Winiar),ryż na sypko i surówka z pekińskiej.
Winiary wymyśliły super sposób na pieczenie we własnym soku mięska bez dodawania tłuszczu i zaoszczędziły mi sporo czasu i pracy.
Już od dawna kupuję rękaw do pieczenia na metry i piekę w nim różnego rodzaju mięsa.
(np.przygotowuje mieszankę ziołową i obtaczam w niej schab-do foli i do piekarnika)
Dziś była koperkowa a na drugie udko ( pieczone w folii z przyprawą "soczysty kurczak z czosnkiem Winiar),ryż na sypko i surówka z pekińskiej.
Winiary wymyśliły super sposób na pieczenie we własnym soku mięska bez dodawania tłuszczu i zaoszczędziły mi sporo czasu i pracy.
Jakiś dzień na jajka Ulcia21 dała mi pomysł gdzie mogę choć częściowo zużyć jajka które mi teściowie przywieźli: robię też kotlety z jajek, z sosem pieczarkowym i ziemniaczkami. Do tego sałatka z mieszanki sałat.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Twoj obiadek jest pyszny! Jejq, zjadloby sie teraz
Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Musialam zrobic rozsolek, bo moje virusy i jego dopadly
Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Odp: co dzisiaj na obiad?
kiwi
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zuzi
Taką mieszanke możesz zrobić sobie sama i trzymać ją w słoiczku i w razie "w" to masz ja gotową-można dodawać swoje ulubione przyprawy.
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Ja też piekłam w rękawie mięsko nie raz.Tyle,że tu już mam gotową mieszankę do posypania,co mnie ratuje jak brak mi czasu.
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
zuzi
Już od dawna kupuję rękaw do pieczenia na metry i piekę w nim różnego rodzaju mięsa.
(np.przygotowuje mieszankę ziołową i obtaczam w niej schab-do foli i do piekarnika)
Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Winiary wymyśliły super sposób na pieczenie we własnym soku mięska bez dodawania tłuszczu i zaoszczędziły mi sporo czasu i pracy.
Odp: co dzisiaj na obiad?
mamqa
Odp: co dzisiaj na obiad?
misia13