Co jutro na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Co jutro na obiad?

chef
  • chef

• Przepisy: 16
  • Artykuły: 0
cremebrule napisał(a):

okropniak! swoja droga to podziwiam te zony co po gotujacych mezach sprzataja, ale uwaga, moja mama wytrzymala to tylko do czasu!
Czy ktoras z kobiet ma meza ktory sprzata po jej gotowaniu?

no wiesz ... zawsze tak jest jest że jak chef gotuje to pomoc sprząta ... jak to mówią ,..."trzeba było się uczyć"...

Odp: Co jutro na obiad?

cremebrule
  • cremebrule

• Przepisy: 29
okropniak! swoja droga to podziwiam te zony co po gotujacych mezach sprzataja, ale uwaga, moja mama wytrzymala to tylko do czasu!
Czy ktoras z kobiet ma meza ktory sprzata po jej gotowaniu?

chef
  • chef

dzisiaj obiad robi żona... na wszelki wypadek zjem coś w pracy ...hehe

jarek-energy
a to dzisiaj , przepis w drodze , roladki schabowe w sosie serowo ziołowym i na dodatek rocola oraz ziemniaczki z ziółkami
obrazek

cremebrule
  • cremebrule

nie mam wiatrow po cebuli...chyba, a nawet jak mam to mi nie przeszkadzja, a synek ma Heide Park

mediana
  • mediana

• Przepisy: 3
a tak do tematu to kapuśniak na rapetach ziemniaczki z jajkiem i marchewka z groszkiem

mediana
  • mediana

• Przepisy: 3
cebulka jest pyszna zależy na kogo co działa z natką pietruszki nie ma takich skutków ubocznych

chef
  • chef

cremebrule napisał(a):

a zupa cebulowa pyszna, ale grzanki robie bez czosnku i daje 2 rodzaje sera, jeden z plesnia, zeby ostrzejsza byla..... mmm dawno nie bylo...

..hehe w twoim stanie to powinnaś uważać na cebulkę ( wiesz wiatry i te sprawy).... chyba że maleństwo lubi duży ruch perystaltyczny ...))

cremebrule
  • cremebrule

a zupa cebulowa pyszna, ale grzanki robie bez czosnku i daje 2 rodzaje sera, jeden z plesnia, zeby ostrzejsza byla..... mmm dawno nie bylo...

Odp: Odp: Odp: Co jutro na obiad?

Ann
  • Ann

• Przepisy: 26
A ja zachorowałam na zupę cebulową i jutro będzie jak w banku z grzaneczkami z czosnkiem i zapiekanym serkiem... mmmmmniemniuśne! ))

Odpowiedz na/ edytuj Co jutro na obiad?