co na kolację ?

Obserwuj wątek

Odp: co na kolację ?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
A na kolacyjke zaserwowalam cos mniamusnego:
obrazek

Sarenka
  • Sarenka

Msewka ja kocham kaszanke! Moja mama robi najlepsza na swiecie, ale zadna kaszanke nie pogardze! Tez dzisiaj upieklam, ostatni kawalek z zamrazarki, ktory dostalam od mamy. Dobrze, ze zjadlam go wczesniej, nim zaserwowalam mojemu mezowi, bo... kaszanka jechala samochodem w cieple no i akurat te dwa kawalki skisly. A ze jestem kompletnie zdominowana przez wirusa i moj nos blokuje wszelkie smaki i zapachy..., po prostu nie zorientowalam sie w pore, ze z ta kaszanka jest cos nie tak.. Oczywiscie zjadllam kawalek, a teraz cierpie, jak dobrze, ze mam w domku mietke i winko domowej roboty, cierpialam katusze,czula, noze w brzuchu, ale juz jest lepiej .

ulcia21
  • ulcia21

• Przepisy: 68
  • Artykuły: 0
A u mnie salatka jarzynowa+kanapki

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
A ja zjem kaszankę na ciepło,bo u mnie w osiedlowym sklepie jest przepyszna-lepsza niż taka domowej roboty.

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
na kolację nic nie powinnam jeść ale znając żyćie na wrzucam coś

Odp: Odp: co na kolację ?

msewka
  • msewka

msewka napisał(a):

A ja zjadłam kawałek "wieńca babanowego" Sarenki.Choć wiem,że nie powinnam na noc,ale to było silniejsze ode mnie.Tak byłam ciekawa,jak smakuje,że musiałam spróbować.I całą noc mi się śnił.MMMMMM.Pychota

oczywiście wieniec był bananowy-sorki za pomyłkę,ale spieszę się do pracy.

msewka
  • msewka

A ja zjadłam kawałek "wieńca babanowego" Sarenki.Choć wiem,że nie powinnam na noc,ale to było silniejsze ode mnie.Tak byłam ciekawa,jak smakuje,że musiałam spróbować.I całą noc mi się śnił.MMMMMM.Pychota

mysliwa
  • mysliwa

• Przepisy: 16
zimne piwo,oraz przegladanie ogloszen...

Sarenka
  • Sarenka

Ja trzec nie znosze! Dlatego prawie zawsze wyreczac sie mezem, on juz dobrze wie, ze to jego dzialka. A za plackami ziemniaczanymi, nie przepadam, ale za plackami ziemnaiczanymi nadziewanymi - owszem
Dzisiaj na kolacje : 13 kropel amolu w pol szklanki wody, mniam

Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

msewka
  • msewka

kinga napisał(a):

ulcia21 napisał(a):

U mnie placki ziemniaczane

Ulcia gdybym wiedziala,ze mialas wczoraj placki ziemniaczane na kolacje,to bym sie do Ciebie wprosilaUwielbiam placki ziemiaczane

Ja też uwielbiam,tylko nikomu się ich trzeć nie chce.Ale w zjedzeniu każdy chętnie pomoże.

Odpowiedz na/ edytuj co na kolację ?