Coś na chleb, czyli domowe pasty

Obserwuj wątek

Odp: Coś na chleb, czyli domowe pasty

xxKatherinee
od siebie polecam pastę parówkową i z makreli z dodatkiem serka wiejskiego.

Odp: Odp: Coś na chleb, czyli domowe pasty

Comarchewka
Z samego słonecznika nie próbowałam, u mnie słonecznik ląduje do oliwek
Ja znajdę więcej czasu to pododaje przepisy

Dorcia
  • Dorcia

• Przepisy: 46
  • Artykuły: 0
A ja lubie i robie taka paste...5 jajek,polowa sera typu feta i troche majonezu,zielenina i pieprz,mozna na chlebek lub faszerowac jajka na twardo albo jako salatke jesc..Pychotka

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
Wrzucić na portal przepis, opisy warty wydłużyć tak, aby każdy zrozumiał przepis i mógł go powtórzyć w domu Foto nie jest niezbędne, ale pomaga nam wyobrazić sobie jak potrawa powinna wyglądać

Pasta z oliwek brzmi super, ze słonecznika kiedyś robiłem, ale nie powaliła mnie na kolana. Jestem ciekawy Twojej...

Comarchewka
Gdzie wrzucić? Ja jeszcze się tu do końca nie odnajduję..raz chciałam wrzucić przepis to miałam za krótkie opisy, więc zrezygnowałam..no i muszę zacząć zdjęcia robić..

a co do past to polecam również z czarnych oliwek zmielonych z prażonym słonecznikiem,czosnkiem, tymiankiem, odrobiną soku z cytryny, oliwą z oliwek, solą i pieprzem.. pycha

kołczu
  • kołczu

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 1147
Pyszne przepisy na hummusy czekają tu: https://gotujmy.pl/hummus,szukaj,przepisy,,,r10.html

Wrzućcie też na gotujmy Wasze przepisy na pasty - brokułowa i selerowa? Fajowe pomysły! Ja robiłem ostatnio na ciepło z fasoli, pieczonego kopru włoskiego i sera cheddar ale nie zdążyłem zrobić zdjęcia. Powtórzę i wstawię przepis

Comarchewka
Sam robisz hummus? ja ostatnio zajadałam się, ale kupnym. Chętnie wypróbuję jakiś sprawdzony przepis

marek_j
  • marek_j

• Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Moje ulubione pasty są podobne do Twoich :-) Lubię z makreli, z łososia, z tuńczyka, z jajek, z suszonych pomidorów, z rukoli.
Mój ostatni wynalazek to pasta selerowa z serkiem Bieluch. Lubię też hummus.

Coś na chleb, czyli domowe pasty

Comarchewka
Uwielbiam domowe pasty jajeczną, z wędzonej makreli, z tuńczyka, dziś zrobiłam bardzo fajną pastą z brokuł.
Potrzebujemy do niej jednego, brokuła, sera typu feta, czosnek, sól i pieprz. Wszystko zblendujemy na gładką masę. Polecam
A jakie są wasze ulubione pasty?

Odpowiedz na/ edytuj Coś na chleb, czyli domowe pasty