A ja lubie i robie taka paste...5 jajek,polowa sera typu feta i troche majonezu,zielenina i pieprz,mozna na chlebek lub faszerowac jajka na twardo albo jako salatke jesc..Pychotka
Wrzucić na portal przepis, opisy warty wydłużyć tak, aby każdy zrozumiał przepis i mógł go powtórzyć w domu Foto nie jest niezbędne, ale pomaga nam wyobrazić sobie jak potrawa powinna wyglądać
Pasta z oliwek brzmi super, ze słonecznika kiedyś robiłem, ale nie powaliła mnie na kolana. Jestem ciekawy Twojej...
Gdzie wrzucić? Ja jeszcze się tu do końca nie odnajduję..raz chciałam wrzucić przepis to miałam za krótkie opisy, więc zrezygnowałam..no i muszę zacząć zdjęcia robić..
a co do past to polecam również z czarnych oliwek zmielonych z prażonym słonecznikiem,czosnkiem, tymiankiem, odrobiną soku z cytryny, oliwą z oliwek, solą i pieprzem.. pycha
Pyszne przepisy na hummusy czekają tu: https://gotujmy.pl/hummus,szukaj,przepisy,,,r10.html
Wrzućcie też na gotujmy Wasze przepisy na pasty - brokułowa i selerowa? Fajowe pomysły! Ja robiłem ostatnio na ciepło z fasoli, pieczonego kopru włoskiego i sera cheddar ale nie zdążyłem zrobić zdjęcia. Powtórzę i wstawię przepis
Moje ulubione pasty są podobne do Twoich :-) Lubię z makreli, z łososia, z tuńczyka, z jajek, z suszonych pomidorów, z rukoli.
Mój ostatni wynalazek to pasta selerowa z serkiem Bieluch. Lubię też hummus.
Uwielbiam domowe pasty jajeczną, z wędzonej makreli, z tuńczyka, dziś zrobiłam bardzo fajną pastą z brokuł.
Potrzebujemy do niej jednego, brokuła, sera typu feta, czosnek, sól i pieprz. Wszystko zblendujemy na gładką masę. Polecam
A jakie są wasze ulubione pasty?
Coś na chleb, czyli domowe pasty
Obserwuj wątekOdp: Coś na chleb, czyli domowe pasty
xxKatherinee
Odp: Odp: Coś na chleb, czyli domowe pasty
Comarchewka
Ja znajdę więcej czasu to pododaje przepisy
Dorcia
Odp: Coś na chleb, czyli domowe pasty
kołczu
Pasta z oliwek brzmi super, ze słonecznika kiedyś robiłem, ale nie powaliła mnie na kolana. Jestem ciekawy Twojej...
Comarchewka
a co do past to polecam również z czarnych oliwek zmielonych z prażonym słonecznikiem,czosnkiem, tymiankiem, odrobiną soku z cytryny, oliwą z oliwek, solą i pieprzem.. pycha
kołczu
Wrzućcie też na gotujmy Wasze przepisy na pasty - brokułowa i selerowa? Fajowe pomysły! Ja robiłem ostatnio na ciepło z fasoli, pieczonego kopru włoskiego i sera cheddar ale nie zdążyłem zrobić zdjęcia. Powtórzę i wstawię przepis
Comarchewka
marek_j
Mój ostatni wynalazek to pasta selerowa z serkiem Bieluch. Lubię też hummus.
Coś na chleb, czyli domowe pasty
Comarchewka
Potrzebujemy do niej jednego, brokuła, sera typu feta, czosnek, sól i pieprz. Wszystko zblendujemy na gładką masę. Polecam
A jakie są wasze ulubione pasty?