u mnie i tak i tak. jak na slodko to zelki, jak na slono mini salatki neptuna a to z lososiem a to z tunczykiem, o zgrozo nie moge zwalczyc tego nalogu, bo to wszystko to takie smakolyki ze ooh!
u mnie i tak i tak. jak na slodko to zelki, jak na slono mini salatki neptuna a to z lososiem a to z tunczykiem, o zgrozo nie moge zwalczyc tego nalogu, bo to wszystko to takie smakolyki ze ooh!
Nie jestem miłośniczką czekolad, ale wszelkiego rodzaju ciasta to i owszem. Wszyscy w domu uwielbiamy wypieki, ale to niestety po nas widać. Zbliża się komunia córki i chcę trochę zrzucić zbędnych kilogramów, więc od kilku dni koniec podjadania, ale łatwo nie jest.
Ja prawie wcale nie jem czekolady...
Jednak..zawsze dam sie skusic na cos drozdzowego! waniliowego!
Jesli zjem tresciwy obiad, nie mam juz ciágotek do podjadania..ale jak obiadek wypadnie gwizdany... to szukam...co by tu wpalaszowac.. i zjadam kanapki.. serki topione.. jak sa jakies dobre owoce..to czasem sie nimi zadowole
Nie potrafie spac, jak mi w brzuchu burczy
Dojadanie, podiadanie...
Obserwuj wątekOdp: Dojadanie, podiadanie...
malymarek
Odp: Odp: Dojadanie, podiadanie...
misia53
też Neptuna!
Odp: Dojadanie, podiadanie...
izabelka19
ptychu
lili40
anetam
Glumanda
Jednak..zawsze dam sie skusic na cos drozdzowego! waniliowego!
Jesli zjem tresciwy obiad, nie mam juz ciágotek do podjadania..ale jak obiadek wypadnie gwizdany... to szukam...co by tu wpalaszowac.. i zjadam kanapki.. serki topione.. jak sa jakies dobre owoce..to czasem sie nimi zadowole
Nie potrafie spac, jak mi w brzuchu burczy
astra
Agusia74
elcia