Wiesz co ja go wrzuciłam do zmywarki bo nie przepadam za zmywanie... Ale szczerze mówiąc nie pamiętam czy producent na to pozwalał czy nie... W każdym razie nic mu sie nie stało.
Zdecydowałam się na zakup tego garnka do gotowania na parze od ambition. Mam mnósto pomysłów na dobre i zdrowe dania, jak narazie wychodzi mi to całkiem nieźle. Myślę że fajny zrobiłam sobie prezent na święta od siebie dla siebie
Spokojnie pomalutku, a do celu a jak z późniejszym myciem można go dać do zmywarki czy nie bardzo ?
Wiesz co ja go wrzuciłam do zmywarki bo nie przepadam za zmywanie... Ale szczerze mówiąc nie pamiętam czy producent na to pozwalał czy nie... W każdym razie nic mu sie nie stało.
No powiem ci, że ten garnek to całkiem fajna sprawa jest. Jeszcze musze się trochę podszkolić ale pierwsze danie wyszło smaczne. Pewnie popełniłam parę błędów jak chodzi o sztuke gotowania na parze co nie zmienia faktu ze garnek się spisał!
Spokojnie pomalutku, a do celu a jak z późniejszym myciem można go dać do zmywarki czy nie bardzo ?
Napisz koniecznie jak Ci poszło gotowanie i co dobrego upichciłaś. Ja właśnie jestem w trakcie zmian i chcę w końcu się zdrowo odżywiać i zastanawiam się czy kupić sobie zestaw do gotowania na parze czy może parowar
No powiem ci, że ten garnek to całkiem fajna sprawa jest. Jeszcze musze się trochę podszkolić ale pierwsze danie wyszło smaczne. Pewnie popełniłam parę błędów jak chodzi o sztuke gotowania na parze co nie zmienia faktu ze garnek się spisał!
Ja dopiero zaczynam moją przygodę z gotowaniem na parze i szczerze mówiąc to póki co kupiłam garnek taurus i w weekend chce spróbować czy coś dobrego ugotuję.
Napisz koniecznie jak Ci poszło gotowanie i co dobrego upichciłaś. Ja właśnie jestem w trakcie zmian i chcę w końcu się zdrowo odżywiać i zastanawiam się czy kupić sobie zestaw do gotowania na parze czy może parowar
Ja dopiero zaczynam moją przygodę z gotowaniem na parze i szczerze mówiąc to póki co kupiłam garnek taurus i w weekend chce spróbować czy coś dobrego ugotuję.
Moim zdaniem pieczenie z dodatkiem pary jest rewelacyjnym wyjściem przy przygotowaniu potraw. Tu jest fajnie pokazane http://www.electrolux.pl/Produkty/Linie/PlusSteam/ jak para wpływa na pieczenie. Jak chociażby chleb rośnie jak w garowniku, w srodku jest pulchny i aromatyczny a na zewnatrz skórka jest chrupiąca.
A ktoś może używa parowaru Russell Hobbs? Czytałam wiele pozytywnych opinii na jego temat na str sklepów internetowych ale chciałabym się dowiedzieć czy potrawy są dobrze gotowane, czy się nie zacina, jak z czyszczeniem itd. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie infromacje
Ja mam garnek do gotowania na parze Odelo. Pojemny, dobrze wykonany i za całkiem znośne pieniądze. Polecam https://artcook.pl/garnki-ze-stali-nierdzewnej/1125-garnek-do-gotowania-na-parze-24cm-45l-odelo-od1111.html
Gotowanie na parze?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Gotowanie na parze?
zuzanek
Moniczqa napisał(a):
Zdecydowałam się na zakup tego garnka do gotowania na parze od ambition. Mam mnósto pomysłów na dobre i zdrowe dania, jak narazie wychodzi mi to całkiem nieźle. Myślę że fajny zrobiłam sobie prezent na święta od siebie dla siebie
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Gotowanie na parze?
Moniczqa
Odp: Odp: Odp: Odp: Gotowanie na parze?
zuzanek
Moniczqa napisał(a):
Odp: Odp: Odp: Gotowanie na parze?
Moniczqa
Odp: Odp: Gotowanie na parze?
zuzanek
Odp: Gotowanie na parze?
Moniczqa
Odp: Gotowanie na parze?
Sardynka
Odp: Odp: Odp: Odp: Gotowanie na parze?
olis929
Odp: Odp: Odp: Gotowanie na parze?
Malinka1990
Odp: Odp: Gotowanie na parze?
ewela24