Mnie czeka komunia mojej córki 17 maja i przyjęcie będę robiła w domu na około 17 osób.Juz teraz mam wszystko zaplanowane,obiad,deser,przystawki.Mam nadzieje ze wszystko się uda.
Ja to mialam dopiero dobrze: Moja mama przyjechala na chrzciny mojej coreczki, jadac 500 km samochodem i wiozac caly prowiant, dodam, ze umie robic cuda z jedzeniem, w dodatku jest niebywale szybka. Chrzciny sie udaly, jedzenia troche zostalo. A ja i moja tesciowa nie zrobilysmy prawie nic. Wszystko zalatwila moja mama, jezeli chodzi o organizowanie imprez to ma wieloletnie doswiadczenie i niewatpliwie talent. Pod wyzej wspomnianym wzgledem, jestem szczesciara, ze mam taka mame!
Miałam ostatnio na głowie chrzciny. Rozwiązaliśmy to tak: rodzice i teściowie wszystko zorganizowali, za co jestem im BARDZO WDZIĘCZNA Nie poradziłabym sobie ze wszystkim
fakt urodziny czy imieniny ale zaczyna się sezon na przyjęcia komunijne i jak mają sobie radzić ci których nie bardzo stać na imprezę w lokalu? to jest wtedy problem
Oj to prawda,ja juz dzieki Bogu ten problem mam juz z glowy
Nastepna wieksza impreza to pewnie wesele(chyba ze wczesniej powiekszy mi sie rodzinka to beda chrziny)
Komunie syna jakos przezylam,dzieki pomocy rodziny,ale stresu,biegania,gotowania jest mnostwo,a i tak pewnie czlowiek wszystkim nie dogodzi
fakt urodziny czy imieniny ale zaczyna się sezon na przyjęcia komunijne i jak mają sobie radzić ci których nie bardzo stać na imprezę w lokalu? to jest wtedy problem
Imprezki rodzinne
Obserwuj wątekOdp: Imprezki rodzinne
aneczka.mb
Odp: Imprezki rodzinne
lalunia
Sarenka
Marzena.M.Siek
Odp: Odp: Imprezki rodzinne
kinga
Oj to prawda,ja juz dzieki Bogu ten problem mam juz z glowy
Nastepna wieksza impreza to pewnie wesele(chyba ze wczesniej powiekszy mi sie rodzinka to beda chrziny)
Komunie syna jakos przezylam,dzieki pomocy rodziny,ale stresu,biegania,gotowania jest mnostwo,a i tak pewnie czlowiek wszystkim nie dogodzi
Persik
siwa12345
lalunia
kiwi
lalunia