jak odmówić dokładki? hm....zwlaszcza teściowej? Powiedzieć że jest się niegodnym skosztowania po raz kolejny wyśmienitej potrawy "mamusi" ponieważ murzyńskie dzieci głodują w Afryce...
Ja umiem jakby te dziekuje nie podzialaly to bym chyba po prostu nie ruszyla juz tego co mi nalozyli i udawala ze zapomnialam o calej sytuacji i pelnym talerzu, niech sobie potem zrobia z tym co chca
Moi tesciowie przeszli na zdrowa diete, jedza glownie ryby i salatki, natomiast jak przyjezdzaja do nich dzieci to tesciowa gotuje wszystko to z czego sami zrezygnowali, bo jest nie zdrowe i mowi jedzcie jedzcie.... fakt ze dobrze tradycyjnie gotuje, ale sytuacja troche smieszna...
JA BYM GŁOŚNIO BEKNĄ
Mimo, że w samym beknięciu nic złego nie ma, w niektórych krajach arabskich jest to nawet pochwałą dla kucharza. Po zjedzonym posiłku czym głośniejsze beknięcie tym bardziej smakowało!
zwyczajnie
"dziękuję bardzo, było wspaniałe"
po próbach nalegania
"dziękuję, ale mam już dosyć"
jeśli nagabujący nie odstąpi to już jego problem, w takiej sytuacji po prostu wstalbym i wyszedl nie obawiajac sie ze w oczach obiektywnego widza moja reputacja ucierpi
Jak odmówić dokładki?
Obserwuj wątekOdp: Jak odmówić dokładki?
cremebrule
Odp: Jak odmówić dokładki?
Creator
cremebrule
Moi tesciowie przeszli na zdrowa diete, jedza glownie ryby i salatki, natomiast jak przyjezdzaja do nich dzieci to tesciowa gotuje wszystko to z czego sami zrezygnowali, bo jest nie zdrowe i mowi jedzcie jedzcie.... fakt ze dobrze tradycyjnie gotuje, ale sytuacja troche smieszna...
mediana
Odp: Odp: Jak odmówić dokładki?
misiol
Mimo, że w samym beknięciu nic złego nie ma, w niektórych krajach arabskich jest to nawet pochwałą dla kucharza. Po zjedzonym posiłku czym głośniejsze beknięcie tym bardziej smakowało!
Creator
Odp: Odp: Jak odmówić dokładki?
rozwodka01
mediana
dobry
"dziękuję bardzo, było wspaniałe"
po próbach nalegania
"dziękuję, ale mam już dosyć"
jeśli nagabujący nie odstąpi to już jego problem, w takiej sytuacji po prostu wstalbym i wyszedl nie obawiajac sie ze w oczach obiektywnego widza moja reputacja ucierpi
Jak odmówić dokładki?
Lilka