Kochani! Mam Wam pewną ważną rzecz do zakomunikowania - od poniedziałku nie będę już redaktorem gotujmy.pl. Ale nie zrozumcie mnie źle - nie odchodzą z ekipy portalu - po prostu zmieni się mój charakter tu obecności
Tak więc dziękuję Wam za ten czas spędzony tutaj wspólnie, za wszystkie Wasze dotychczasowe wiadomości i miłe słowa. Za wszystkie konkursy i Wasze uczestnictwo, a nawet za wszystkie problemy, przez które razem przeszliśmy
To nie jest pożegnanie - pozostaję cały czas częścią prężnej społeczności portalu. Jednak jeśli napotkacie na jakiś problem i będziecie potrzebowali wyjaśnienia jakiejś wątpliwości - piszcie do zozolek i naszej nowej koleżanki - Magdy o nicku Magdalenaa I proszę - przyjmijcie ją gorąco
Kołczu ma dla Was wiadomość :)
Obserwuj wątekOdp: Kołczu ma dla Was wiadomość :)
kołczu
Odp: Odp: Kołczu ma dla Was wiadomość :)
zbysiowa
Witamy
Odp: Kołczu ma dla Was wiadomość :)
zbysiowa
Zaglądaj często i nie zapomnij o nas, bo będę Cię zasypywać esemesami
Odp: Odp: Kołczu ma dla Was wiadomość :)
zozolek
2milutka
Magdaleno witaj
Magdalenaa
Miło mi dołączyć do redakcji i świetnej społeczności gotujmy.pl
Postaram się przynajmniej w jakimś stopniu zrekompensować Wam rzadszą obecność Roberta
W razie jakichkolwiek pytań, wątpliwości, problemów, pozostaję do Waszej dyspozycji.
Ewa
darmiona
misia5
A nową koleżankę serdecznie witam Mam nadzieję, że będzie jej z nami dobrze
Kołczu ma dla Was wiadomość :)
kołczu
Tak więc dziękuję Wam za ten czas spędzony tutaj wspólnie, za wszystkie Wasze dotychczasowe wiadomości i miłe słowa. Za wszystkie konkursy i Wasze uczestnictwo, a nawet za wszystkie problemy, przez które razem przeszliśmy
To nie jest pożegnanie - pozostaję cały czas częścią prężnej społeczności portalu. Jednak jeśli napotkacie na jakiś problem i będziecie potrzebowali wyjaśnienia jakiejś wątpliwości - piszcie do zozolek i naszej nowej koleżanki - Magdy o nicku Magdalenaa I proszę - przyjmijcie ją gorąco