ja w tym roku robiłam przygotowałam wieniec adwentowy...jest pachnący bo z piernika, całkowicie przygotowany z jadalnych składników....no poza świecami
Przepraszam, ale miałam problem z zapisanie wiadomości, cały czas wyskakiwał błąd.
Jeśli to nie problem to proszę moderatora o usunięcie wiadomości i pozostawienie tylko jednej.
Dziękuję.
zmieniono 1 raz (ostatnio 02 gru 2012 20:35 przez renatka1)
A oto nasz stroik na święta. Użyliśmy drewnianej doniczki, którą dzieci same pomalowały. świecę obłożyły koronką. W lesie poszukaliśmy razem mchu, gałązek, wykorzystaliśmy także ususzone owoce dzikiej róży. Ładnie to wszystko obsadziliśmy w doniczce i przyozdobiliśmy lizakowymi laseczkami. Dzieci już zapowiedziały,że po Wigilii lizaczki będą zjedzone.
A oto nasz stroik na święta. Użyliśmy drewnianej doniczki, którą dzieci same pomalowały. świecę obłożyły koronką. W lesie poszukaliśmy razem mchu, gałązek, wykorzystaliśmy także ususzone owoce dzikiej róży. Ładnie to wszystko obsadziliśmy w doniczce i przyozdobiliśmy lizakowymi laseczkami. Dzieci już zapowiedziały,że po Wigilii lizaczki będą zjedzone.
Konkurs - Ozdoby na Boże Narodzenie
Obserwuj wątekOdp: Konkurs - Ozdoby na Boże Narodzenie
zozolek
Przypominam, że konkurs trwa do 4 grudnia! Jeśli chcesz wygrać dzbanek to ostatni dzwonek na dodanie ozdoby konkursowej.
Odp: Konkurs - Ozdoby na Boże Narodzenie
aliss06
kamazka439
kamazka439
kamazka439
Odp: Odp: Odp: Konkurs - Ozdoby na Boże Narodzenie
misia14
Odp: Odp: Konkurs - Ozdoby na Boże Narodzenie
misia14
renatka1
Jeśli to nie problem to proszę moderatora o usunięcie wiadomości i pozostawienie tylko jednej.
Dziękuję.
renatka1
renatka1