Kran na dotyk to dobra opcja,jednak nie wiem czy sprawdzi się w kuchni. Bardziej w obiektach użyteczności publicznej jak galerie handlowe itd,gdzie faktycznie da się zauważyć dzięki temu oszczędność wody.
No to racja,jeżeli chodzi o krany bezdotykowe,to poczatkowo także byłam nastawiona sceptycznie,jednak po jakimś czasie można zauważyć same plusy takiego rozwiązania. Myślę,ze warto.
A mnie te krany zawsze irytowały . Włączały się kiedy tego nie potrzebuje, a kiedy potrzebuje już nie tak chętnie się włączają. Bo przecież czasem trzeba coś zrobić w zlewie bez używania wody - i co wtedy
Faktem jest to,że w kuchni liczy się przede wszystkim praktyczność i od tego powinniśmy zacząć. Druga sprawa,że opinie są podzielone,ale miałem styczność z kranem dotykowym i nie jest on taki zły. To kwestia przyzwyczajenia.
Faktem jest to,że w kuchni liczy się przede wszystkim praktyczność i od tego powinniśmy zacząć. Druga sprawa,że opinie są podzielone,ale miałem styczność z kranem dotykowym i nie jest on taki zły. To kwestia przyzwyczajenia.
Nie wiem dlaczego każdemu się wydaje, że taki kran jest niepraktyczny.
Mam i używam go od maja i jestem z niego bardzo, bardzo, bardzo zadowolony. Nie jest to żadna nowinka ale raczej nowa technologia. Poczekajcie jak zaczną u was takie krany sprzedawać to się będziecie unosić z zachwytów.
A czy powiedziałem już, że jestem z tego kranu bardzo, bardzo zadowolony?
Nie wiem dlaczego każdemu się wydaje, że taki kran jest niepraktyczny.
Mam i używam go od maja i jestem z niego bardzo, bardzo, bardzo zadowolony. Nie jest to żadna nowinka ale raczej nowa technologia. Poczekajcie jak zaczną u was takie krany sprzedawać to się będziecie unosić z zachwytów.
Kran na dotyk
Obserwuj wątekOdp: Kran na dotyk
Odp: Kran na dotyk
Selprim_pl
Odp: Odp: Kran na dotyk
milena100
lanadel
fajnachata-pl
Ania13
Odp: Odp: Kran na dotyk
Ines
Fakt,ale wolę sama zakręcać
Polpal
Polpal