Dowiedziałam się, że za otrzymane 2 produkty DAFI do testowania się nie płaci, więc ja bym była również chętna.
Z góry obiecuję, że będę regularnie przez 3 tygodnie zdawać relację i zamieszczać zdjęcia z testów, by w ten sposób się za to odwdzięczyć.
Pozdrawiam.
Odp: Kto chętny do testowania: dzbanek z filtrem i pojemnik DAFI?
hmmm ja też z chęcią bym przetestowała takie cudeńko bo po tych powodziach woda mi smakuje okropnie i Dzidzia w domku to taki dzbanuszek do testowania walorów smakowych wody jak znalazł
Odp: Odp: Kto chętny do testowania: dzbanek z filtrem i pojemnik DAFI?
Czy jak zgłoszę się do testowania dzbanka Dafi, to otrzymam go pocztą kurierską całkowicie bezpłatnie i już on będzie stanowił moją własność na zawsze ?
Jak będzie całkowicie bezpłatny, to jakie kroki mam poczynić, by go zamówić ?
Dzięki za odpis.
Kochani miałam dwa zestawy dzbanków, do dwóch pierwszych osób już poszły dziś zestawy do testów, zobaczymy co napiszą. Jeśli ktoś jest z Trójmiasta zapraszam na forum konkursy imprezy - tam rozdaję bilety na koncert. Pozdrawiam Tit
Odp: Odp: Odp: Kto chętny do testowania: dzbanek z filtrem i pojemnik DAFI?
Jeżeli wstawiacie posta a do niego zdjęcie/zdjęcia i po "zapisz" pojawi Wam się komunikat "niestety, zapis się nie udał" to zanim powtórnie klikniecie "zapisz" odświeżcie stronę (F5) - przetestowałam wiele razy i w przeważającej części przypadków okazuje się po odświeżeniu, że jednak post i zdjęcie jest zapisane
swięta racja... tez sprawdzam po tym jak sie pieknie przedstawilam 5 czy 6 razy pod rząd
zmieniono 1 raz (ostatnio 13 lip 2010 14:12 przez luna19)
Kto chętny do testowania: dzbanek z filtrem i pojemnik DAFI?
Obserwuj wątekOdp: Kto chętny do testowania: dzbanek z filtrem i pojemnik DAFI?
gusia1000
Z góry obiecuję, że będę regularnie przez 3 tygodnie zdawać relację i zamieszczać zdjęcia z testów, by w ten sposób się za to odwdzięczyć.
Pozdrawiam.
margolata
mycha
Ines
gusia1000
Jak będzie całkowicie bezpłatny, to jakie kroki mam poczynić, by go zamówić ?
Dzięki za odpis.
Papaja
Babciagramolka
Kto chętny do testowania: dzbanek z filtrem i pojemnik DAFI?
Odp: Odp: Odp: Kto chętny do testowania: dzbanek z filtrem i pojemnik DAFI?
luna19
swięta racja... tez sprawdzam po tym jak sie pieknie przedstawilam 5 czy 6 razy pod rząd