Moje wrażenia po 1 odc.
Ta damulka i ten hiszpan czy włoch kompletnie nie pasują. Obok Gesslerowej powinien być Robert Sowa i kurt Scheller.
Jak mnie wkurzało te sztuczne zachowanie i spojrzenie tej młodej paniusi ŻENADA na całego.Rozwaliło mnie to że ten koleś nie chciał spróbowac kompotu hah NIE LUBIE> Magda wzieła dla siebie talerz i po chwili zapapugowała ta młoda siksa z kompotem. Geslerowa w ogole nie komunikowała siez tą młodą czyżby był jakis konflikt pomiedzy nimi
Ja oglądałam Maser Chef gdzie jurorami byli : Gordon Ramsay, Joe Bastianich i Graham Elliot. Tamta edycja bardzo mi się podobała. I dla porównania i ciekawości obejrzę polska wersję choć też jurorzy nie bardzo mi pasują. Podobno w jednym z odcinków ma być gościnnie Joe Bastianich
A drugą serią też ciekawą była angielska bodajże z Greggiem Wallase i Johnem Torode jako jurorami.
Tak więc jestem bardzo ciekawa czy polski program wypali, czy został przereklamowany ?
Odp: Odp: Odp: Odp: Ktoś brał udział w castingu do "MasterChef"
dokładnie tak - do tego słyszałam trochę różności i ciekawostek od znajomych osób, które wzięły udział w programie i tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że stacji chodzi tylko i wyłącznie o oglądalność a nie porządny program o gotowaniu. Z całym szacunkiem, ale pani MG nie jest dla mnie autorytetem w żadnym temacie a już na pewno nie w gotowaniu, ta młoda panienka tym bardziej.... Oczywiście to moje, subiektywne zdanie i pewnie program obejrzę z ciekawości. Niestety, już wiem, że niewiele prawdy tam będzie....
Odp: Odp: Odp: Ktoś brał udział w castingu do "MasterChef"
Obciach...po takim stwierdzeniu to chyba nikt się nie pochwali.
A mogłabyś uzasadnić Pyzo to stwierdzenie? Dlaczego obciach...Twoim zdaniem
Chyba chodzi o dobór prowadzących i jednocześnie Jurorów . Program miał być polskim odpowiednikiem Piekielnej Kuchni Gordona Ramseya i wiele osób po pierwszych zapowiedziach oczekiwało rzeczywiscie walki kucharzy amatorów prowadzonej na najwyższym poziomie przez największe autorytety kulinarne . A wygląda że będzie to typowy program pod oglądalność .Zobacz Jurorów . Nie obrażając Pani Magdy Gessler ale jeśli będzie się tak zachowywać jak w swoich programach ( to znaczy przeklinać i trzepać włosami nad garnkiem ) to wiele z tego programu się nie nauczymy . Nie interesuje mnie poniżanie ludzi na wizji - a ogladanie jak z kompletnych amatorów z pasją do gotowania stają się mistrzami kuchni . A tu chyba Ci co zaryzykowali i stanęli do eliminacji narażą się na publiczne upokorzenie i tyle . Wielu blogerów miało by pewnie chęć uczestnicenia w takiej walce ale nie zdecydowało się bo nie chce robić za ,, małpy w klatce". I o to pewnie Pyzie chodziło.
Odp: Odp: Ktoś brał udział w castingu do "MasterChef"
Ktoś brał udział w castingu do "MasterChef"
Obserwuj wątekOdp: Ktoś brał udział w castingu do "MasterChef"
Ta damulka i ten hiszpan czy włoch kompletnie nie pasują. Obok Gesslerowej powinien być Robert Sowa i kurt Scheller.
Jak mnie wkurzało te sztuczne zachowanie i spojrzenie tej młodej paniusi ŻENADA na całego.Rozwaliło mnie to że ten koleś nie chciał spróbowac kompotu hah NIE LUBIE> Magda wzieła dla siebie talerz i po chwili zapapugowała ta młoda siksa z kompotem. Geslerowa w ogole nie komunikowała siez tą młodą czyżby był jakis konflikt pomiedzy nimi
Odp: Ktoś brał udział w castingu do "MasterChef"
Pyza
misia5
zewa
A drugą serią też ciekawą była angielska bodajże z Greggiem Wallase i Johnem Torode jako jurorami.
Tak więc jestem bardzo ciekawa czy polski program wypali, czy został przereklamowany ?
zbysiowa
Pyza
Odp: Odp: Odp: Ktoś brał udział w castingu do "MasterChef"
Babciagramolka
Chyba chodzi o dobór prowadzących i jednocześnie Jurorów . Program miał być polskim odpowiednikiem Piekielnej Kuchni Gordona Ramseya i wiele osób po pierwszych zapowiedziach oczekiwało rzeczywiscie walki kucharzy amatorów prowadzonej na najwyższym poziomie przez największe autorytety kulinarne . A wygląda że będzie to typowy program pod oglądalność .Zobacz Jurorów . Nie obrażając Pani Magdy Gessler ale jeśli będzie się tak zachowywać jak w swoich programach ( to znaczy przeklinać i trzepać włosami nad garnkiem ) to wiele z tego programu się nie nauczymy . Nie interesuje mnie poniżanie ludzi na wizji - a ogladanie jak z kompletnych amatorów z pasją do gotowania stają się mistrzami kuchni . A tu chyba Ci co zaryzykowali i stanęli do eliminacji narażą się na publiczne upokorzenie i tyle . Wielu blogerów miało by pewnie chęć uczestnicenia w takiej walce ale nie zdecydowało się bo nie chce robić za ,, małpy w klatce". I o to pewnie Pyzie chodziło.
zbysiowa
Obciach...po takim stwierdzeniu to chyba nikt się nie pochwali.
A mogłabyś uzasadnić Pyzo to stwierdzenie? Dlaczego obciach...Twoim zdaniem
Babciagramolka
Juz nieaktualne
zobacz tu
http://wykopcene.pl/konkursy/tvn-casting-kulinarny-show-masterchef-polska-zgloszenia/