Jestem tu nowy ale kuchnia włoska to mój konik więc obiecuję wrzucić kilka fajnych przepisów ze zdjęciami. Często na moim stole gości pasta pod wieloma postaciami m.in. lasagne, spaghetti, penne więc nie będziecie długo czekać na fotki
Przede wszystkim kuchnia włoska to pyszne dania śródziemnomorskie, ryby, owoce morza, oliwa z oliwek, także pyszne pieczywo Uwielbiam jeść mule w swojej ulubionej włoskiej knajpie i potem bułeczką ten sosik czosnkowy wyczyścić...hmmmm
Szanowna małasmakoszko - nie przypominam sobie aby strona www którą promujesz od kilku dni na tym portalu zwrócila się do nas z propozycją współpracy barterowej, czy jakiejkolwiek innej? Twoja działalność tutaj jest nieuczciwa i tylko ci się wydaje że jesteś sprytna. Czy mam oficjalnie ogłosić , że strony restauracje-gdans,pf.pl, restauracje-kraków.pf.pl i tych podobnych NIE LUBIMY, gdyż uprawia partyzantkę podjazdową?
kuchnia wloska
Obserwuj wątekOdp: kuchnia wloska
Pablito
Odp: Odp: kuchnia wloska
cherry
Jakie wstążki, jakie wstążki, już zapomniałeś jak Cherry obiecałeś penne?
No Kochany, jak ty taki w obiecywaniu jesteś ho ho a potem się wykręcasz, to chyba Cię Gotujące panie na portalu zaraz dopadną - ze mną na czele
Odp: kuchnia wloska
Pablito
Odp: Odp: kuchnia wloska
luna19
no to czekamy
Pablito
https://gotujmy.pl/spaghetti-carbonara,przepisy,69907.html
i dziać się będzie nadal
Pablito