U nas od dziada pradziada placki ziemniaczane jada się z cukrem.Oczywiście nie tylko.Jak byłam dzieckiem to nie wiedziałam ,że można inaczej.Takie placki nie bardzo mi smakowały.I ta niechęć do dziś mi została.Nie jadam placków ani z cukrem,ani z niczym innym.
Anula chleb ze smalcem i cukrem to takie samo dla mnie nie do przełknięcia jak placki ziemniaczane z cukrem.
ja też z cukrem nie jadłabym chociaz jak chodziłam jeszcze do szkoły we Wrocławiu to z koleżankami chodzilam do Jacka Placka i one braly z cukrem
i jeszcze śmiały się ze mnie jak można jeść bez cukru
Ja mialam wczoraj zaskakujaca degustacie,na spacerze z moim synkiem,kupilam mu zelki,w miom mniemaniu(zielono-czerwone) majace byc truskawkami i majace miec podobny smak.Przyznaje nie przeczytalam co jest napisane na opakowaniu,ale w zyciu bym nie wpadla ze zielono - czerwone zelki nie przedstawiaja truskawek,ale papryczki hilli.Moj synek tez byl zaskoczony,bo zelki fakt ze slodkie ale tez byly chol...nie ostre
Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.
Obserwuj wątekOdp: Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem?
Persik
serek wiejski z dżemem
Odp: Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem?
Odp: Odp: Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem?
misia53
ja też z cukrem nie jadłabym chociaz jak chodziłam jeszcze do szkoły we Wrocławiu to z koleżankami chodzilam do Jacka Placka i one braly z cukrem
i jeszcze śmiały się ze mnie jak można jeść bez cukru
teresa.rembiesa
Odp: Odp: Odp: Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem?
siwa12345
Ja też nie,ale słyszałam,że tak też można
Anula
Jedyne co nie jadlam i chyba bym nie zjadla to smalec z cukrem
siwa12345
Spaghetti z musem jabłkowym.
Chleb ze smalcem i cukrem.
Chleb ze śmietaną i cukrem.
Chleb z masłem,żółtym serem i dżemem.
Anula
Anula
Tez bylam sceptyczna,kiedy siostra mnie taka kanapka poczestowala,ale smakuje ok.
aganiok_30