Takie dziwne połaczenia robiłam gdy byłam w ciąży, bardzo przepadałam za bobem z czekoladą akurat był sezon na bób. Nie zmęczyłam się przy przygotowywaniu tego dania. Za gorąco było, bób zagryzałam czekoladą i na odwrót.
zmieniono 1 raz (ostatnio 23 kwi 2009 22:52 przez Marzena.M.Siek)
moja znajoma je placki ziemniaczane z cukrem, mnie nie może przejść to przez gardło.
Placki ziemniaczane z cukrem to moj przysmak,tylko tak je jadalam przez lata,dopiero jakies 2 lata temu zjadlam po raz pierwszy z sosem pieczarkowym,a kiedys ze smietana,ale ze smietana tez dalam cukru.
Kiedy bylam mala objadalismy sie w czasie wakacji na wsi zielonymi ogorkami maczanymi w cukrze(ale to pewnie tylko dlatego ze w tamtych czasach nutelli u nas nie uwidzialas)Mysle wiec,ze nie masz o co sie martwic-to normalka
Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.
Obserwuj wątekOdp: Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem? Najdziwniejsze połączenia.
Marzena.M.Siek
Odp: Odp: Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem?
Anula
Placki ziemniaczane z cukrem to moj przysmak,tylko tak je jadalam przez lata,dopiero jakies 2 lata temu zjadlam po raz pierwszy z sosem pieczarkowym,a kiedys ze smietana,ale ze smietana tez dalam cukru.
Odp: Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem?
teresa.rembiesa
teresa.rembiesa
Anula
Odp: Odp: Kurczak z czekoladą? Parówki z dżemem?
Persik
lalunia
Persik
frytki smażone w tłuszczu z dodatkiem delikatu do mięs
Persik
wafle ryżowe z nuttelą
rzodkiewki z cukrem
ziemniaki z musem jabłkowym
makaron z dżemem
Anula