Ja nie przepadam za plujka, wole z ekspresu lub rozpuszczalna nawet. A kolatanie serducha znam i sie zastanawiam skad sie to wzielo bo u mnie przyslo z czasem. Przez pierwsze lata picia kawy moglem pic ile mi sie podobalo i nic, a teraz po 3 kawach czuje sie po prostu nieswojo i objawy tak jak pisze mediana.
Żelazo głownie jest wypłukiwane przez codzienne picie kawki hihi
Pije czarną za czarną ale tez nadrabiam witaminami - wydajne zelazko w wolowinie przypominam
Jeśli się kawkę piję bo się lubi to ciężko o zamiennik ale jeśli na ciśnienie to ja wolę Yerba mate może nie smakuje ale nie ma skutków ubocznych typu trzęsące łapki i kołatanie serducha, które niestety mi doskwierają po małej czarnej. Jeśli kawka to po turecku też lubicie?
Żelazo głownie jest wypłukiwane przez codzienne picie kawki hihi
Pije czarną za czarną ale tez nadrabiam witaminami - wydajne zelazko w wolowinie przypominam
ja piję herbatkę z pokrzywy jest dość znośna. Najlepiej zbierać w maju i czerwcu listki z samego czubka (najmłodsze) albo kupić ekspresowe. Do smaku pić z miodem i cytryną naprawdę pomaga dodatkowo ma dużo żelaza co dla kobitek jest dość ważne .Pozdrawiam
łamliwe paznokcie a dieta
Obserwuj wątekOdp: łamliwe paznokcie a dieta
darek112
Odp: łamliwe paznokcie a dieta
dobry
Odp: Odp: łamliwe paznokcie a dieta
mediana
Jeśli się kawkę piję bo się lubi to ciężko o zamiennik ale jeśli na ciśnienie to ja wolę Yerba mate może nie smakuje ale nie ma skutków ubocznych typu trzęsące łapki i kołatanie serducha, które niestety mi doskwierają po małej czarnej. Jeśli kawka to po turecku też lubicie?
Gabi
Odp: Odp: Odp: Odp: łamliwe paznokcie a dieta
mediana
Odp: Odp: Odp: łamliwe paznokcie a dieta
dobry
Odp: Odp: łamliwe paznokcie a dieta
mediana
Hej tak dopiero dołączyłam do Waszej społeczności pozdrawiam wszystkich
Lucy
dobry
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: łamliwe paznokcie a dieta